Επιχειρείν

Εντυπωσιακή άνοδος των Q Brokers και Nequs (οικογένειας Λιάγκα)

Κυρίαρχο ρόλο στην Ελληνική αγορά κατακτά ο ασφαλιστικός όμιλος των Τρικαλινών επιχειρηματιών.

Συγκεκριμένα η μεγιστοποίηση της αξίας και του μεγέθους του Ομίλου, με απώτερο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και την παροχή όσο το δυνατό περισσότερων διευκολύνσεων στον ευρύτερο κύκλο των συνεργατών, αποτελεί τη στρατηγική επιδίωξη της Διοίκησης του Ομίλου Support SA (QBrokers και Nequs).
Στη διάρκεια της συνάντησης με περισσότερους από 150 συνεργάτες μας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τα μέλη της Διοίκησης του Ομίλου, Μάρκος Κατσουλάκης και Αλέξιος Λιάγκας, παρουσίασαν το όραμά τους για την ανάπτυξη του Ομίλου μας και την μετεξέλιξή του σε ένα ισχυρό και νευρικό” σύστημα εταιρειών.
«Ο σχεδιασμός μας είναι να καταστεί πλέον ο Όμιλος Support, με βραχίονες την QBrokers και την Nequs, ένας όμιλος παροχής υπηρεσιών, με δραστηριοποίηση πέραν των παραδοσιακών ασφαλιστικών κλάδων» είπαν χαρακτηριστικά.

Πλέον, οι συνεργάτες του Ομίλου θα μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους πέντε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες:
-Υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών (οικιακούς και δημοσίου) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα
-Υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων μέσω της Western Union
-Συνδέσεις ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου,
-Απαλλαγή από τη χρέωση των συναλλαγών με POS, την οποία επωμίζεται ο όμιλος Support και,
– Yπηρεσίες Safe Card, με δωρεάν παροχές πρωτοβάθμιας υγείας.
Όπως δήλωσαν τα μέλη της Διοίκησης, από την 1η Ιανουαρίου 2018 η Support θα γίνει το πρότυπο. Προσέθεσαν μάλιστα ότι η Nequs και η QBrokers θα παραμείνουν εκπρόσωποι των εταιρειών με τις οποίες συνδέονται και η Support θα γίνει το εμπορικό κομμάτι.
Ανέφεραν δε ότι στο επόμενο τρίμηνο θα υπάρξει διάνθιση προϊόντων από διάφορους παρόχους.
Τα μέλη της Διοίκησης τόνισαν ότι θα αναπτυχθεί ακόμη ο κλάδος υγείας και σύνταξης, που θα λειτουργεί με δύο διαφορετικές εταιρείες, ενώ συστήνονται ακόμη δύο εταιρείες για το τμήμα εγγυήσεων και πιστώσεων, καθώς έχουν συναφθεί και υπογραφεί τα σχετικά προσύμφωνα και έπεται το στάδιο των συμφωνιών.
Όπως υπογράμμισαν, όλα αυτά θα είναι έτοιμα μέχρι τα τέλη Μαΐου και από τότε θα λειτουργεί όλο το σύστημα.
Τέλος, ολοκληρώνοντας τις τοποθετήσεις τους, τα μέλη της Διοίκησης πρόσθεσαν χαρακτηριστικά πως αυτό που ενδιαφέρει είναι να πολλαπλασιάσουμε το εισόδημά μας και να γίνουμε πολυμορφικοί διαμεσολαβητές, καθώς ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε προϊόντα φιλικά προς τον πελάτη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης