Ξέρατε ότι το καλύτερο χοιρινό παράγεται στα Τρίκαλα; («Χοιροφάρμ» Μαράβας)

Με εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε σύγχρονες μονάδες, παράγεται ένα κρέας υγιεινό και θρεπτικό για όλη την οικογένεια.

Η επιχείρηση ΝΤΟΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΑΡΑΒΑ ιδρύθηκε πριν μερικές δεκαετίες στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων, σαν μια παραδοσιακή χοιροτροφική μονάδα. Τα προϊόντα της αγαπήθηκαν αμέσως από τους καταναλωτές και με την εξέλιξη του χρόνου έκανε άλματα μπροστά, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διαβίωσης και εκτροφής των χοίρων (αυτοματισμοί, νέα σιλό, διατροφή), με απώτερο σκοπό την παραγωγή χοιρινού ελληνικού κρέατος αρίστης ποιότητας. Από το 2012 η επιχείρηση λειτουργεί το δικό της, ιδιωτικό, σύγχρονο βιομηχανικό σφαγείο, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτα τον ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής, μέχρι το φρέσκο και ντόπιο χοιρινό να φτάσει στο πιάτο μας.

Σήμερα η επιχείρηση παράγει εκτός του αυτού καθεαυτού ντόπιου χοιρινού σειρά άρτιων σκευασμάτων:

– Γύρος χοιρινός φετ/νος

– Κεμπάπ χοιρινό (μπούτι / πανσέτα)

– Λουκάνικα χωριάτικα χύμα

– Λουκάνικα χωριάτικα μεγάλα σε vacuum

– Λουκάνικα χωριάτικα μικρά σε vacuum

– Λουκάνικα ψιλά σε vacuum

– Μπιφτέκι γεμιστό

– Μπιφτέκι χοιρινό απλό Νο1

– Ρολλό νωπό χοιρινό

– Σνίτσελ χοιρινό

– Σουβλάκι χοιρινό κομμένο

– Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο (καλαμάκι)

– Χοιρινό σφαγιό μισάδι « ΜΑΡΑΒΑ»

Για επικοινωνία και παραγγελίες ενόψει Χριστουγέννων:

ΠΙΑΛΕΙΑ, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431052065

Κινητό: 6974068364