Πως το ψάρι έγινε… must στα Τρίκαλα;

Με δυο απλές κινήσεις της οικογένειας Τσιονάρα (ιχθυοπωλεία ΞΙΦΙΑΣ), τα ψάρια έρχονται από τη θάλασσα κατευθείαν στο πιάτο μας.

Έχοντας παράδοση ετών στο φρέσκο ψάρι, φέρνοντάς το κάθε ξημέρωμα, χειμώνα-καλοκαίρι, βρέξει-χιονίσει απευθείας από την ιχθυόσκαλα του Βόλου, ο ΞΙΦΙΑΣ μας εξασφαλίζει ποιοτική διατροφή. Με το νέο food & fish market μας πέρασε στο… επόμενο επίπεδο, καθώς επιλέγουμε τα ψάρια που θέλουμε (… ολόφρεσκα) και ο σεφ Δημήτρης Ζορμπάς τα ψήνει, τα τηγανίζει, τα μαγειρεύει!… Και καθημερινές προτάσεις, συνοδεία ολόφρεσκων σαλατών.

Στην οδό 28ης Οκτωβρίου τα βρίσκουμε και στο τηλέφωνο 2431077008 παραγγέλνουμε.