ARS VIVENDI. Το πρώτο restaurant-cellar στα Τρίκαλα

Εμπνευσμένο από τα ιστορικά κελάρια της Ευρώπης, το ARS VIVENDI είναι το νέο εστιατόριο της πόλης, που… αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Κωνσταντίνος Αθανασιάδης και η Αναστασία Σκουνάκη κάνουν το νέο τους επιχειρηματικό βήμα και δημιουργούν έναν μοναδικό χώρο, που όμοιός του δεν υπάρχει στην κεντρική Ελλάδα. Ανήσυχοι επιχειρηματίες αξιοποιούν το ατμοσφαιρικό κελάρι του πολυχώρου ΘΕΣΣΑΛΙΣ, εξελίσσοντάς το σε ένα μοναδικό εστιατόριο-κελάρι, όπου ο πελάτης μπορεί να απολαύσει φημισμένα κρασιά, και φυσικά τα εξαιρετικά πιάτα, δημιουργίες των βραβευμένων σεφ του ΘΕΣΣΑΛΙΣ.

Η φιλοσοφία του ARS VIVENDI βασίζεται στα σπουδαία εστιατόρια του εξωτερικού, είναι φτιαγμένο από γήινα υλικά και προσφέρει προσιτή πολυτέλεια.

Τρίτη με Πέμπτη βράδυ απολαμβάνουμε τις μοναδικές του γεύσεις από το ala carte μενού. Τι βρίσκουμε στο ala carte μενού; Σαγανάκι με γραβιέρα Κρήτης, αχλάδι, καρύδια & μέλι, Μιλφέιγ ψητών λαχανικών με μαστέλο Χίου & καραμελωμένο βαλσάμικο, Ρόκα, σπανάκι, προσούτο Πάρμας, πάστα σύκου & μουστάρδα μελιού, Παϊδάκια Μαύρου Χοίρου ψημένα στη σχάρα, Παϊδάκια Αρνιού σε μπλόκ με baby πατάτες & καρότα, Μοσχαρίσια μπριζόλα Dry Aged, ξηράς ωρίμανσης κ.α..

Παρασκευή-Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι δοκιμάζουμε γεύσεις σε πλούσιους μπουφέδες.

Το  ARS VIVENDI είναι η «τέχνη του να ζεις» και ήρθε η ώρα και στα Τρίκαλα… να τη μάθουμε!

Info  4ο χλμ. ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, τηλ. 2431077000.