Ροή Τοπικά

Ένταση και συλλήψεις το Σαββατοκύριακο στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων (video-φωτό)

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση με τις κόντρες μεταξύ των παρατάξεων. Μέσα στο Σαββατοκύριακο εκτιλύχθηκαν απίστευτα σκηνικά και νέα αναβολή του Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, το οποίο καλείται να ορίσει εφορευτική επιτροπή και να προκηρύξει εκλογές.

Το Σάββατο το βράδυ (στις 11 μ.μ.) συνελήφθη ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ ιδ. Τομέα Γιώργος Κόσσυφας και δυο συγγενικά του πρόσωπα με την κατηγορία ότι επιχείρησαν να παραβιάσουν τις κλειδαριές του ΕΚΤ. Η προσωρινή διοίκηση του Μιχάλη Μαντέλλα υποστηρίζει πως είχαν αλλαχθεί οι κλειδαριές υπό το φόβο της διαρροής προσωπικών δεδομένων των μελών του ΕΚΤ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  το πρωί της Κυριακής επικράτησε νέα ένταση με μέλη του ΠΑΜΕ τη φορά αυτή να αποκλείουν το Εργατικό Κέντρο και να αποδοκιμάζουν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης τα οποία προσήλθαν για τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Λίγο αργότερα, μαζί με μέλη της ΔΑΚΕ εισέβαλαν στο χώρο ματαιώνοντας εκ νέου το Συνέδριο. Τελικά αποφασίστηκε το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης να γίνει νέα προσπάθεια μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων για να οριστεί Συνέδριο και ημερομηνία εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών οι συνδικαλιστές είχαν πιαστεί ξανά στα χέρια, στην πρώτη προσπάθεια διεξαγωγής συνεδρίου (δείτε ΕΔΩ).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης