Ροή Τοπικά

Για όλα φταίει το γκαζόν! Ένταση για το οικόπεδο Τρικαλινού εργοστασιάρχη

Η… πολύμηνη διαμάχη για ανταλλαγή ενός οικοπέδου με Τρικαλινό επιχειρηματία, έληξε χθες βράδυ, με απώλειες για τη παράταξη Παπαστεργίου (Πολυμερόπουλο, Κίτσο Αναστασίου).

Όπως είχε αποκαλύψει εδώ και… 2 χρόνια το trikalavoice.gr  γνωστός Τρικαλινός εργοστασιάρχης είχε καταθέσει αίτηση προς το Δήμο Τρικκαίων προκειμένου να ανταλλάξει ένα μικρό μακρόστενο κομμάτι 70 τ.μ. που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του, δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή, με οικόπεδό του 270 τ.μ. στο κέντρο της συνοικίας Γαρδικάκι. Η πρόθεση αυτή είχε προκαλέσει εντάσεις ήδη από μήνες και μάλιστα τα πνεύματα είχαν οξυνθεί επικίνδυνα όταν είχε έρθει πρώτη φορά για συζήτηση στο Δ.Σ. Τρικκαίων στις αρχές του καλοκαιριού του 2017.

Το θέμα επανήλθε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, με  τον πρώην αντιδήμαρχο Αλέκο Πολυμερόπουλο να είναι λάβρος κατά της εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και να καταψηφίζει τη πρόταση, αλλά και τον επίσης πρώην αντιδήμαρχο Κίτσο Αναστασίου να δηλώνει «παρών» κατά τη ψηφοφορία. Η απόφαση ανταλλαγής πέρασε τελικά κατά πλειοψηφία, καθώς αρνητικά ψήφισαν και η «Λαϊκή Συσπείρωση», αλλά και το «Φυσάει Κόντρα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης