Τοπικά

Νέα εποχή για τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων (φωτό)

Η δικηγόρος Νικολέτα Μπρουζούκη ανέλαβε πρόεδρος του Τμήματος. Επίτιμη πρόεδρος ανακηρύχθηκε η Τζένη Λιάγκα, από τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιο Αυγερινό.

Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Τρίκκης & Σταγών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η «αλλαγή σκυτάλης» στην ηγεσία του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων. Η Τζένη Λιάγκα κίνησε η ίδια τις διαδικασίες διαδοχής της, πιστή στις θέσεις της ότι «8 χρόνια είναι αρκετά για κάποιον να δείξει τις δυνατότητές του και να προσφέρει». Ευχαρίστησε τους εθελοντές και τις εθελόντριες για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα τους σε κάθε τους βήμα και από εδώ και πέρα.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Τζένης Λιάγκα στο εθελοντικό κίνημα, την ανακήρυξε Επίτιμη πρόεδρο του Τμήματος Τρικάλων, εξήρε το έργο της και την προσφορά της και άφησε να εννοηθεί πως θα αξιοποιηθεί κεντρικά άμεσα.

Η νέα πρόεδρος του τοπικού τμήματος Νικολέτα Μπρουζούκη έδειξε «διαβασμένη» για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και δεσμεύτηκε να βαδίσει πάνω στις αρχές και τις αξίες που έθεσαν οι προκάτοχοί της, σπουδαίες προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης