Ροή Τοπικά

Σε εκλογική ετοιμότητα η τοπική Ν.Δ.

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη των επόμενων Εθνικών Εκλογών και σε συνεχή εγρήγορση βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία στο νομό Τρικάλων, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά έχει αρχίσει και οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα γίνουν.

 

Οι επόμενες εκλογές δεν είναι μια μάχη για πολιτική κυριαρχία. Είναι μια μάχη για την ψυχή του Έθνους, ώστε για να φύγουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και οι συνεργοί τους από την εξουσία, οι οποίοι τρέφονται από αυτή και κυρίως τρέφονται από τον διχασμό και την πόλωση, διότι η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα. Στόχος της ΝΔ δεν είναι απλά η εκλογική νίκη, αλλά να κυριαρχήσουν οι ιδέες της. Οι ιδέες της παράταξης που κράτησαν τη χώρα όρθια.

 

Η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση, η οποία πρέπει να είναι απολύτως προσηλωμένη στις μεταρρυθμίσεις και να πιστεύει σε αυτές προς όφελος των πολλών. Στις  μεταρρυθμίσεις που θα προσελκύσουν επενδύσεις στην Ελλάδα, θα δημιουργήσουν θέσεις απασχόλησης για να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ και θα βελτιώσουν τη λειτουργία του Κράτους και τη ζωή των πολιτών, ώστε να επανέλθει αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση στους Έλληνες.

 

Η ΝΔ έχει την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έχει την παρακαταθήκη της αλήθειας απέναντι στον λαϊκισμό, της συγκεκριμένης πολιτικής απέναντι στις ανεδαφικές υποσχέσεις, την παρακαταθήκη της ενότητας και της εθνικής ομοψυχίας απέναντι στον διχασμό.

 

Για τους παραπάνω λόγους και για να αποκλεισθεί ο εκλογικός αιφνιδιασμός, η Νομαρχιακή Οργάνωση Τρικάλων με την άριστη συνεργασία της Γραμματείας Οργανωτικού, του Τομεάρχη, του Προέδρου της ΝΟΔΕ, των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ και τον υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Θεσσαλίας, τοποθέτησε εκλογικούς αντιπροσώπους και στα 315 εκλογικά τμήματα του Νομού Τρικάλων, οι οποίοι θα πιστοποιηθούν από τη Γραμματεία Οργανωτικού, λαμβάνοντας αριθμό μητρώου εκλογικού αντιπροσώπου και την αντίστοιχη κάρτα.

 

Γενικοί επόπτες των εκλογικών αντιπροσώπων ορίσθηκαν οι πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και ορίσθηκαν επίσης επόπτες των εκλογικών αντιπροσώπων ανά πρώην Καποδιστριακό Δήμο, ώστε να διασφαλισθούν η εύρυθμη λειτουργία και ο καλύτερος γεωγραφικός έλεγχος.

 

Η παρούσα συγκυρία δεν προσφέρεται για χαλάρωση και κωλυσιεργία, τα σενάρια των εκλογών είναι όλα ανοιχτά και όσο εντείνεται η πίεση στην κυβέρνηση, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να κάνουν εκλογικό αιφνιδιασμό.

 

Η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, βάσει των αξιών και του σχεδίου της και δεν θα κοροϊδέψει τους πολίτες όπως έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ

Τομεάρχης Οργανωτικού ΝΔ Ν.Ο. Τρικάλων

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης