Αθλητισμός

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-3

Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  (με ελλιπή σύνθεση) στο πρώτο του παιχνίδι της χρονιάς κατέκτησε φιλική νίκη επί του ΑΜΠΕΛΩΝΑ (επίσης με ελλείψεις) στο τουρνουά που διεξάγεται στην Λάρισα με σκορ 3-1.

 

Οι κοριτσάρες μας ξεκίνησαν το παιχνίδι με δύναμη και μετά από ένα ενδιαφέρον σετ κατάφεραν να επιβληθούν επί των αντίστοιχων του ΑΜΠΕΛΩΝΑ με 25-23.

 

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ΑΜΠΕΛΩΝΑ προσπάθησε να αντιδράσει, εκμεταλλεύτηκε κάποιες αδράνειες των κοριτσιών του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και κατάφερε να κατακτήσει το 2ο σετ με 23-25.

 

Στο 3ο σετ οι κοριτσάρες μας πείσμωσαν, μπήκε το τούρμπο και δώστε μάτια να βλέπω. Το σκορ πήρε  μεγάλες διαστάσεις (20-9) και μόνο η χαλαρότητα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ που θεώρησαν ότι το σετ τελείωσε έδωσε την δυνατότητα στον ΑΜΠΕΛΩΝΑ να συμμαζέψει την διαφορά και τελικά να χάσει το σετ αξιοπρεπώς με σκορ 25-17.

 

Στο 4ο σετ οι κοριτσάρες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να μην δώσουν καμιά δυνατότητα αντίδρασης στις αντίστοιχες του ΑΜΠΕΛΩΝΑ και να πάρουν το σετ με 25-19 και κατά συνέπεια το παιχνίδι με 3-1 σετ.

 

Συνοψίζοντας το πρώτο φιλικό του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στέφθηκε με απόλυτο επιτυχία από όλες τις απόψεις τόσο από πλευράς αγωνιστικότητας, όσο από πλευράς απόδοσης καθώς όλα τα κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή μας απέδωσαν το καλύτερο  δυνατό για την εποχή, καθώς και από πλευράς αποτελέσματος καθώς συνοδεύτηκε από νίκη.

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης