Αθλητισμός

ΑΠΣ Τρίκαλα: Προωθώντας την άσκηση και την πάλη!!!

Το Σάββατο  14/04/2018 ο ΑΠΣ Τρίκαλα- ελληνορωμαϊκή πάλη, συμμετείχε, στην προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και την άσκηση, όπως επίσης στο εθελοντισμό και την στην αύξηση της ευαισθητοποίησης.

Σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής αποσκοπούσε η εκδήλωση που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Φαρκαδόνα.

Η αθλητική εκδήλωση – δράση διοργανώθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BEACTIVE Γ.Γ.Α., από το Δήμο Φαρκαδόνας σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στη δράση συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας, φύλου και εθνότητας δείχνοντας πως μέσω της άσκησης και του αθλητισμού μπορεί να οικοδομηθεί μια διαφορετική σχέση με την υγεία, με την διαμόρφωση της προσωπικότητας, με τον υγιή τρόπο ζωής και το περιβάλλον, με τη λογική της συνύπαρξης και του σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Ο σύλλογός μας  με την εκπροσώπηση παιδικού τμήματος του, πραγματοποίησε επίδειξη προγράμματος της Ελληνορωμαϊκής Πάλης, με απώτερο στόχο την: ενημέρωση και γνώση για την Πάλη ως αθλητική δραστηριότητα αλλά και στη βιωματική παράστασή τους με σκοπό να τονίσουμε τα οφέλη της συστηματικής άσκησης δια μέσου της πάλης, αλλά και τους κινδύνους της υπερβολής, προκειμένου να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας μια ισορροπημένη σωματική και ψυχική υγεία για όλη τους τη ζωή, την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος όλων των αγοριών και των κοριτσιών για τη Πάλη ως φυσική δραστηριότητα  και τη γνωριμία των βασικών ιστορικών χαρακτηριστικών της πάλης.

Ο ΑΠΣ Τρίκαλα- ελληνορωμαϊκή πάλη θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, τόσο  για την άψογη συνεργασία στη προετοιμασία, όσο και για την άριστη  οργάνωση,  της κατά γενικής ομολογίας, επιτυχημένης εκδήλωσης.

Είναι πεποίθηση μας πως μέσα από κοινές δράσεις φορέων αναδεικνύεται η συνεργασία και η αλληλεγγύη, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Παράλληλα επιτυγχάνεται και ο στόχος πολύ πιο εύκολα.

Ελπίζοντας στην επόμενη συνεργασία μας σας ευχαριστούμε θερμά.

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης