Αθλητισμός

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Πρεμιέρα με νίκη οι κορασίδες

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι κορασίδες του Ασκληπιού. Στην πρεμιέρα του μαραθωνίου των κορασίδων αντιμετώπισαν την ομάδα του Γ.Σ Νίκαιας στο ΔΑΚ Τρικάλων και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη με σκορ 3-1.

Με εντελώς ανανεωμένη σύνθεση, αφού από την περσινή ομάδα δεν αγωνίζονταν παρά ελάχιστες αθλήτριες, η ομάδα του Ασκληπιού κατάφερε, πραγματοποιώντας κατά διαστήματα πολύ καλή εμφάνιση, να νικήσει τη μαχητική ομάδα της Νίκαιας.

Στα δύο πρώτα σετ οι κορασίδες του Ασκληπιού πίεσαν στο σερβίς ενώ ταυτόχρονα κέρδισαν πολλές μάχες στο φιλέ και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, κερδίζοντας τα σετ με το ίδιο σκορ 25-16.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Νίκαιας ανέβασε την απόδοσή της και το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 24-24. Εκεί η ομάδα της Νίκαιας ήταν πιο ψύχραιμη και πιο αποφασιστική, για να πάρει τελικά το σετ με 24-26.

Στο τέταρτο σετ ο Ασκληπιός δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και βρίσκοντας το ρυθμό του, πήρε το σετ με σκορ 25-15.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Παπαθεοδώρου Ε.,Γεωργίου Σ.,Σκέμπι Β.,Κωστοπούλου Φ.(λ),Ταμπρατζή Α.,Αναστασίου Σ.,Βασδέκη Α.,Γκιούρκη Α.,Κόκκαλη Σ.,Τζουρτζιώτη Σ.,Μπαντίκου Κ.,Κολίτσα Α.,Βάκη Ν.,Ταρατόρα Γ (λ).

ΓΣ Νίκαιας:Μπλιάτσιου Ε.,Μπούγαλη Α.,Κοσμέτου Α.,Ζιώγα Α.,Ψαρούλη Χ.,Μητρακούλη Χ.,Βογιατζή Ε.,Αστοπούλου Μ.,Μίχαλε Α.(λ),Ζιώγα Σ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης