Αθλητισμός

Διακρίσεις για τον ΑΣΑΤ

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Α.Σ.Α.Τ. , Κορδέα Ελένη,  για την πολύ καλή αγωνιστική της παρουσία, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά, στο Ε2  Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που διεξήχθη στην πόλη της Λαμίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α),. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Γιαννακοπούλου Άρτεμις, αθλήτρια του Α.Σ.Α. Λάρισας 6-1, 6-3. Στον δεύτερο γύρο έτυχε με το Νο 8 του ταμπλό, Στάμου Άννα, αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβου Λάρισας και έχασε 6-1, 6-2 ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι που διήρκησε μιάμιση  ώρα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Όσον αφορά στα διπλά, η Κορδέα Ελένη αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο με συμπαίκτριά της την Χαντζή Ευαγγελία-Αικατερίνη, αθλήτρια του Ο.Α. Φθιωτικού και κέρδισαν 6-4, 6-4 τις Μύθη Γεωργία του ΑΟΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ και Γεροστάθη Μελιτίνη του ΑΙΟΛΟΣ ΑΛ ΙΛΙΟΥ. Στον δεύτερο γύρο οι αθλήτριες έχασαν 6-1, 6-0 από τα Νο 2 του ταμπλό , Τρίγκα Βασιλική του Ο.Α. Φθιωτικού και Μίζιου Ευαγγελία του Ο.Α. Νίκαια Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη της επίσημη συμμετοχή σε ενωσιακό πρωτάθλημα Ε2, όπου συμμετείχαν σωματεία από όλη την Ελλάδα και ομολογουμένως άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Μεγάλη απούσα από το  τουρνουά ήταν και  η αθλήτρια του Α.Σ.Α.Τ., Κουκοράβα Λυδία, η οποία πέρυσι κατέκτησε το ενωσιακό πρωτάθλημα ΑΚ10 και φέτος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Επισημαίνεται ότι οι προσπάθειες αθλητών και προπονητών είναι σκληρές και δίνουν καθημερινό «αγώνα» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Μετά από συνάντηση Σωματείων, συμπεριλαμβανομένου και του Α.Σ.Α.Τ. Τρικάλων με τον Πρόεδρο της Ε Ένωσης, επιβραβεύτηκε η προσπάθεια που κάνουν οι Σύλλογοι σε συγκεκριμένες πόλεις της Ελλάδος που παρόλη την  έλλειψη γηπέδων και την ελλιπή υποδομή γενικότερα, ωθούν τους αθλητές να λαμβάνουν μέρος σε πανελλαδικά πρωταθλήματα, βάζοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη και διάδοση του υπέροχου αυτού αθλήματος. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το μέλλον οποιουδήποτε αθλήματος βασίζεται σ’αυτά τα παιδιά και μόνο. Όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο.

 

 

ΤΟ Δ.Σ. του Α.Σ.Α.Τ.

 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΦΩΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης