Αθλητισμός

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων και πάλι νικήτρια στη Χειροσφαίριση

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων  αναδείχτηκε η νικήτρια στο τοπικό σχολικό πρωτάθλημα Χάντμπολ και επιπλέον κατέλαβε τη   2η  θέση στους  Πανθεσσαλικούς αγώνες, αφού κέρδισε μετά από συναρπαστικό αγώνα την ομάδα των  εκπαιδευτηρίων «Μπακογιάννη» Λάρισας.

Σε τοπικό επίπεδο η ομάδα κατάφερε να κερδίσει τις τοπικές ομάδες  του 3ου και του 4ου Λυκείου  και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει σ’ ένα πραγματικά ισοδύναμο αγώνα την ομάδα της Λάρισας

Η ομάδα ηττήθηκε τελικά στη Λαμία από την ομάδα Αγριάς  Βόλου, αφού προηγουμένως έδωσε υπεράνθρωπο αγώνα «ψυχή τε και σώματι», αφού οι παίχτες της δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο τους αντιπάλους αλλά και τη συσσωρευμένη κούραση , τόσο από τους αγώνες πού ήταν φέτος καθημερινοί, όσο και από τις σχολικές τους υποχρεώσεις που αυτή την εποχή είναι αυξημένες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της ομάδας του 2ου ΓΕΛ είναι μαθητές που δεν ανήκουν σε ομάδες ή συλλόγους χειροσφαίρισης και όλος ο άθλος τους ήταν αποτέλεσμα της προσωπικής τους προπόνησης και των οδηγιών του γυμναστή του σχολείου κ. Μπαϊραχτάρη Σωτηρίου. Την όλη προσπάθεια της ομάδας στήριξαν οι συμμαθητές τους, συμμετέχοντας ως θεατές σε όσους αγώνες μπόρεσαν και οι ευχές για επιτυχία, τόσο των καθηγητών του σχολείου, όσο και της προϊσταμένης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βάσως  Κάκλα  Συγχαρητήρια στα παιδιά που μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους και πάντα επιτυχίες!

2ο ΓΕΛ Τρίκαλων (Μπαϊραχτάρης Σωτήριος):  Βάλλας, Βράντζας, Γκουγκαράς, Ζαμπραΐλας, Λαγάρας, Μπαϊραχτάρης, Μπαλατσός, Νάκος, Πέτρου, Τσιαμάντας, Τσούκαλος,  Τσούπρας, Τζιμούρτος,

*Τα παιχνίδια του χάντμπολ σε μαθητικό επίπεδο περιλαμβάνουν δύο ημίχρονα των 25 λεπτών.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης