Αθλητισμός

Κοπή πίτας του ερασιτέχνη ΑΟΤ

Με κόσμο και πολλούς επίσημους εκπροσώπους οι οποίοι έδειξαν την στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΟΤ , πραγματοποιήθηκε στο Le Chat Noir , η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας και τις ευχές για ένα δημιουργικό, επιτυχημένο και με υγεία 2018.

Ήταν στην αίθουσα τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής, οι γονείς, οι προπονητές και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας με τους ανθρώπους της διοίκησης του ερασιτέχνη  και τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη.

Το παρών έδωσαν , ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου με τον Αντιδήμαρχο  Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας Άκη Αναστασίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης με τον  περιφερειακό σύμβουλο  Χρήστο Γακόπουλο.

Οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Τρικάλων Σπύρος Αγναντής και Άγγελος Βασιλείου.

Οι εκπρόσωποι των Παλαιμάχων Τρικάλων  Στέφανος Πιάζας και Χρήστος Σακελλαρίου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα Δημήτρης Μπαταγιάννης , ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης και ο νέος προπονητής του Α Ο Τρίκαλα, Θωμάς Γράφας.

Ο εκπρόσωπος της γυναικείας ομάδας των Τρικάλων Θανάσης Κωστόπουλος.

Εκπρόσωποι του συνδέσμου φιλάθλων «Σακαφλιάδες».

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Βασίλης Σαδραζάμης ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για την Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα.

 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, Κώστας Παρδάλης, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση και όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια με τα τμήματα υποδομής. Ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία , ενώ επισήμανε τον μεγάλο πλέον στόχο που είναι το αθλητικό κέντρο του συλλόγου το οποίο θα γίνει στην Σωτήρα, ευχαριστώντας γι΄αυτό  τόσο τον αντιπεριφερειάρχη  όσο και τον Δήμαρχο αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο , για την στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνουν έτσι ώστε ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ να αποκτήσει το αθλητικό του κέντρο για τις ανάγκες της Ακαδημίας. «Του χρόνου θα είμαστε καλύτερα με τις εγκαταστάσεις της ομάδας» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου , ευχήθηκε καλή χρονιά στην μεγάλη οικογένεια του Α Ο Τρίκαλα όπως είπε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των έργων για το αθλητικό κέντρο στην Σωτήρα σε κοινή προσπάθεια με την περιφέρεια. «Ότι καλύτερο νέο για το 2018 είναι το αθλητικό κέντρο το οποίο θα είναι ένα από τα καλύτερα» δήλωσε και πρόσθεσε: « Να βοηθήσουμε ώστε ο ΑΟΤ να έχει τις εγκαταστάσεις του».

Από την ΕΠΣΤ, ο Σπύρος Αγναντής ευχαρίστησε τον ερασιτέχνη για την πρόσκληση , ευχήθηκε υγεία σε όλους και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ακαδημίας του συλλόγου.

Από τους παλαιμάχους , ο πρόεδρος Στέφανος Πιάζας , ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του την καλή χρονιά με υγεία, έδωσε συγχαρητήρια στην διοίκηση του ερασιτέχνη για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το αθλητικό κέντρο .

Από την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα, χαιρετισμό απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπαταγιάννης ο οποίος ευχήθηκε επιτυχίες, η ακαδημία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και στα παιδιά να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. «Όλοι μαζί να κάνουμε τον ΑΟΤ μεγάλο»  τόνισε .

Ο Χρήστος Μιχαλάκης Αντιπεριφερειάρχης εκτός από τις ευχές εξέφρασε την ικανοποίηση ότι είναι όλοι οι άνθρωποι του ΑΟΤ μαζί και ευχήθηκε στα παιδιά να είναι καλοί μαθητές , καλοί χαρακτήρες και καλοί αθλητές.   « Από κοινού με τον Δήμο να βοηθήσουμε για το αθλητικό κέντρο του Α Ο Τρίκαλα. Θα το ξεκινήσουμε , σιγά σιγά θα δοθεί για χρήση με τα πρώτα έργα και πιστεύω στα τέλη του 2019  αν όλα πάνε καλά θα είναι ολοκληρωμένο» τόνισε.

Ο Κώστας Καρακούσης Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Α Ο Τρίκαλα ευχαρίστησε όλους για την παρουσία στην εκδήλωση, για την στήριξη, τους προπονητές, τα παιδιά και τους γονείς που εμπιστεύονται την ακαδημία.  Ευχήθηκε του χρόνου η Ακαδημία να έχει τριπλάσιο αριθμό παιδιών και  κάθε επιτυχία στο νέο προπονητή της επαγγελματικής ομάδας του ΑΟΤ, Θωμά Γράφα.

Τα τέσσερα φλουριά τα οποία κέρδισαν αντίστοιχα παιδιά της ακαδημίας αντιστοιχούσαν σε δώρα από το Αθλέτικ Παρκ, το κατάστημα  Γερμανός, το Βιβλιοπωλείο Πανουργιά αλλά και από μια αθλητική εμφάνιση της ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα . Η  ακαδημία τους ευχαριστεί , όπως και το ζαχαροπλαστείο Τριζώνη για την προσφορά της βασιλόπιτας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης