Αθλητισμός

Με επιτυχία το παιδικό πρωτάθλημα τένις του ΑΣΑΤ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ.Α.Τ. (Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρικάλων) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το παιδικό τουρνουά τέννις (play and stay) στα γήπεδα στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου το πρωί της  Κυριακής  18 Ιουνίου 2017. Οι μικροί αθλητές των Τρικάλων αγωνίστηκαν με παιδιά από την Καλαμπάκα, τη Λάρισα και τη Δεσκάτη.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό , τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παραμερίζοντας το άγχος που καταβάλλει τους περισσότερους αθλητές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Σ’αυτό βέβαια συνέβαλαν  τόσο οι γονείς τους  που τους συνόδευαν και παρακολουθούσαν την προσπάθειά τους όσο και οι προπονητές τους , Φώλιας Γιώργος και Γιαννακίδου Ιωάννα, οι οποίοι καθημερινά τους προπονούν και τους μεταλαμπαδεύουν την αγάπη για αυτό το άθλημα.

Μετά το τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες έπαινοι  και μετάλλια. Υπήρχαν βέβαια και δώρα με την ευγενική χορηγία του Ando shoes. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος  Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος  κ. Γούλας Χρήστος, ο οποίος έκανε τις απονομές  και  έδωσε τα συγχαρητήριά του στους μικρούς αθλητές.

Προπονητές και αθλητές έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά στηρίζοντας αυτή τη διοργάνωση για ακόμη μια φορά. Ο Α.Σ.Α.Τ από την πλευρά του , εκ μέρους του προπονητή Φώλια Γεωργίου, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των μικρών αθλητών για την στήριξή τους και την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του τουρνουά . Επίσης ευχαριστεί τον Δήμο Τρικκαίων που με τη στάση του απέδειξε ότι στηρίζει τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης