Αθλητισμός

Μοναδικά δώρα κληρώνει η Garmin στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με την κλήρωση τριών μοναδικών δώρων συνδυάζει τη συνεργασία της, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Garmin.

Η κορυφαία εταιρία πλοήγησης, επικοινωνίας  και αθλητικών ρολογιών, που από την περσινή χρονιά διαθέτει κατάστημα και στα Γιάννενα (Αβέρωφ 32), θα είναι και φέτος ονομαστικός χορηγός στον αγώνα των 5 χλμ. του Ioannina Lake Run, δίνοντάς του, μάλιστα, ευρωπαϊκή διάσταση, καθώς τον εντάσσει στα Garmin Run Series, στη σειρά αγώνων που γίνονται σε όλη την Ευρώπη. Και φυσικά παρούσα και φέτος θα είναι στα Γιάννενα η Team Garmin Greece, με κορυφαία ονόματα του δρομικού χώρου.

Όσοι, λοιπόν, δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έως τις 10 Σεπτεμβρίου, καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών, θα διεκδικήσουν σε κλήρωση τρία ρολόγια της Garmin, τα οποία δε δείχνουν μόνο την ώρα, αλλά προσφέρουν μια σειρά από δυνατότητες, χρήσιμες τόσο για τους αθλητές όσο και για τον καθένα μας.

Τα ρολόγια, που θα κληρώσει η Garmin, είναι τα εξής:

Forerunner 645 Music, ένα ρολόι με GPS για το τρέξιμο, με μουσική και Garmin Pay ready: Το τρέξιμο δεν είναι μόνο άσκηση, είναι μία παράσταση. Και το Forerunner 645 έχει τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τον κάθε δρομέα να τελειοποιήσει την απόδοσή του κάθε φορά που βάζει τα αθλητικά του παπούτσια. Υποστηρίζει μουσική από τη συσκευή, ώστε ο κάθε δρομέας να τρέχει με τα αγαπημένα του τραγούδια, ενώ υποστηρίζει και ανέπαφες πληρωμές. Με όλα αυτά και επιπλέον με τη δυναμική τρεξίματος και τα εργαλεία παρακολούθησης απόδοσης, αυτό το ρολόι με GPS για το τρέξιμο είναι το εργαλείο για όσους θέλουν να τελειοποιήσουν το πρόγραμμά τους.

Forerunner 235 , ένα αθλητικό ρολόι για το τρέξιμο με GPS και καρδιακούς παλμούς από τον καρπό. Καταγράφει απόσταση, ρυθμό, χρόνο, καρδιακούς παλμούς και πολλά άλλα,μεταφέροντας αυτόματα τα δεδομένα στο Garmin Connect για μεγαλύτερη ανάλυση. Περιεκτικό, με πίνακες και γραφήματα που γίνονται αμέσως κατανοητά, χάρτες και πολλά άλλα.

Forerunner 30, Εύχρηστο ρολόι με GPS και παλμούς από τον καρπό. Με το Forerunner 30 είναι εύκολο να μένετε σε φόρμα και σε σύνδεση. Αυτό το εύχρηστο ρολόι με GPS προσφέρει τις βασικές λειτουργίες που χρειάζεται ο κάθε δρομέας όταν τρέχει, όπως παλμοί από τον καρπό και βασικές έξυπνες ειδοποιήσεις. Επιπλέον, διαθέτει εργαλεία παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, καταγράφει τις καθημερινές δραστηριότητες και μεταφέρει αυτόματα τα δεδομένα στο Garmin Connect για μεγαλύτερη ανάλυση.

Όσοι θέλετε να διεκδικήσετε τα τρία αυτά μοναδικά δώρα, που προσφέρει η Garmin και το κατάστημά της στα Γιάννενα (Αβέρωφ 32), δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο www.ioanninalakerun.gr.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης