Αθλητισμός

Στοίχημα: Άσσοι σε Τουρκία και Ρουμανία

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή Δευτέρα είναι διαφορετική απ’ τις υπόλοιπες και ο περισσότερος κόσμος την περνά οικογενειακά ή με φίλους, η δράση στο στοίχημα δε σταματά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις σε Σούπερλιγκ, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία, όπως και επίσης και σε λιγότερο προβεβλημένα πρωταθλήματα, απ’ όπου θα προκύψουν οι επιλογές μας. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τα τυχερά παιχνίδια.

Κερδίζει η Γκεντσλερμπιρλιγκί

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γκεντσλερμπιρλιγκί – Γκεζτεπσπόρ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι αρκετά μακριά στη βαθμολογία, μιας και οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 14η θέση με 22 πόντους και οι φιλοξενούμενοι την 8η θέση με 33 πόντους. Το ματς είναι εξόχως σημαντικό για την Γκεντσλέρ, που βρίσκεται μόλις στο +1 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, θεωρείται το φαβορί του αγώνα, αφού «τρέχει» αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (3-5-0), έρχεται από 2/4 εντός έδρας νίκες, δέχτηκε μόλις 1 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδο της. Σήμερα υποδέχεται την Γκεζτεπσπόρ που πορεύεται χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (0-3-2), έρχεται από δύο ήττες στις τελευταίες τρεις εξόδους της. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο, που βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Το παίρνει η Βιτορούλ

Πάμε στη Ρουμανία και την αναμέτρηση Βιτορούλ – Μποτοσάνι, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, που βρίσκονται αρκετά κοντά στη βαθμολογία, μιας και οι γηπεδούχοι είναι 7οι με 38 πόντους και οι φιλοξενούμενοι μια θέση χαμηλότερα με 36. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα, απ’ όπου απέχουν τρεις πόντους, συνεπώς ο αγώνας έχει τεράστια σημασία. Η Βιτορούλ έχει μπει αήττητη στο 2018, έρχεται απ’ το διπλό επί της Γιουβέντους Βουκουρεστίου (0-1), είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας, όπου μετράει 6 νίκες στα τελευταία 8 ματς (6-2-0)! Απ’ την άλλη, η Μποτοσάνι έχει μπει «μουδιασμένα» στο 2018, δεν έχει σκοράρει σε δύο ματς με Γιουβέντους Βουκουρεστίου (0-0) και Ιάσι (1-0 εκτός), έρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης