Αθλητισμός

Στοίχημα: Αντέχει στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός

Ανοίγει η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους και θέλει να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι, ενώ την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο του στοιχήματος και των καζίνο.

Με 1Χ ημίχρονο στο Φάληρο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε 1Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.30. Οι ερυθρόλευκοι δεν τα κατάφεραν στον εκτός έδρας «τελικό» κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ηττήθηκαν εύκολα 3-1 και αποχαιρέτησαν για φέτος την Ευρώπη, εξέλιξη που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη. Μοναδικό θετικό σημείο της σεζόν στη διοργάνωση ήταν το εντός έδρας 0-0 με την Μπαρτσελόνα, σήμερα υποδέχονται τη Γιουβέντους και θέλουν να πουν «αντίο» με ψηλά το κεφάλι, κόντρα σε μια ομάδα που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εκτός έδρας 0-1 κόντρα στη Νάπολι. Χρειάζεται τη νίκη η Γιουβέντους, έτσι ώστε να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και να μην ενδιαφέρεται για το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Θεωρούμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να σταθεί στο ημίχρονο, ποντάρουμε στο 1Χ.

Κερδίζει η Σέλτικ

Πάμε στο Σέλτικ – Άντερλεχτ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για ντέρμπι με φόντο την τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου, με τη Σέλτικ να έχει τεράστιο προβάδισμα. Οι Σκωτσέζοι μετρούν τρεις πόντους στο γκρουπ, τους πήραν στο εκτός έδρας ματς με την Άντερλεχτ με το εμφατικό 0-3, κάτι που σημαίνει ότι απόψε έχουν τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Έρχονται απ’ το εντός έδρας 5-1 επί της Μάδεργουελ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πριν από δύο εβδομάδες κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν με 2-0 επί της ίδιας αντιπάλου στον τελικό του Λιγκ Καπ. Απ’ την άλλη, η Άντερλεχτ δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της, φέτος εναλλάσσει διαρκώς αποτελέσματα, δε θεωρούμε ότι είναι ικανή να πάρει αποτέλεσμα σήμερα στη Γλασκώβη.

Προβάδισμα στη Βασιλεία

Συνεχίζουμε με το Μπενφίκα – Βασιλεία, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Μπενφίκα ήταν απογοητευτική στη φετινή διοργάνωση, μετράει μόνο ήττες, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ότι και να γίνει θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου. Η Βασιλεία, απ’ την άλλη, θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αφού υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την ρωσική ομάδα. Οι Ελβετοί είναι σε εξαιρετικό «φεγγάρι», έρχονται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 1-4 επί της Λωζάνης για την 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θεωρούμε ότι απόψε έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Ανάξιος εμπιστοσύνης ο Άρης

Καταλήγουμε με το Οστάνδη – Άρης, όπου επιλέγουμε -3.5 Οστάνδη σε απόδοση 1.88. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ. Ο Άρης επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με μια ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (70-40), σήμερα καλείται να βγάλει αντίδραση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης, τόσο λόγων των δεδομένων αγωνιστικών αδυναμιών του, όσο και εξαιτίας της εκτός έδρας συμπεριφοράς του. Η Οστάνδη δεν είναι κακή ομάδα, είναι αήττητη στο βελγικό πρωτάθλημα μετά από 10 αγώνες, στο Τσάμπιονς Λιγκ διαθέτει μια νίκη λιγότερη από τον Άρη και με νίκη απόψε θα τον «πιάσει» βαθμολογικά. Επιλέγουμε Οστάνδη -3.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης