Αθλητισμός

Στοίχημα: Γκολ με… άρωμα Γερμανίας

Συνεχίζεται σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου η μεσοβδόμαδη στοιχηματική δράση, καθώς το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι εμπλουτισμένο με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι σημερινές μας επιλογές είναι τρεις και προέρχονται από την Bundesliga, το Κύπελλο Ολλανδίας και την Α’ Ρουμανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις προτάσεις του Betarades.gr.

“Ανοιχτό” ματς στο Βερολίνο

Ξεκινάμε από τη γερμανική Bundesliga και την αναμέτρηση Χέρτα Βερολίνου – Λεβερκούζεν. Η Χέρτα παρουσιάζεται αρκετά ασταθής στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ρεκόρ που την έχει φέρει στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με πέντε πόντους. Οι “ασπιρίνες” από την πλευρά τους μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες, βρίσκονται στη 13η θέση με τέσσερις βαθμούς και ο κοινός παρονομαστής όλων των παιχνιδιών τους είναι πως σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία τέρματα. Η Χέρτα μπορεί να μετράει 4/4 Under 2,5, ωστόσο σε όλα τα παιχνίδια της σημειώθηκαν δυο γκολ και το Over δεν “βγήκε” συγκυριακά. Στη σημερινή αναμέτρηση περιμένουμε γρήγορο ρυθμό από δυο ομάδες που βολεύονται αποκλειστικά και μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.86 στην Betshop. Με το μέρος μας είναι και η προϊστορία, καθώς σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα στα 4/6 τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο, με το τελευταίο χρονικά να λήγει με 2-6 υπέρ της Λεβερκούζεν.

Πολύ ανώτερη της Εξελσιόρ η Χέρενφεν

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ολλανδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Εξελσιόρ και Χέρενφεν. Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν πλήρως μέχρι στιγμής με την παρουσία τους, καθώς μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες μετά την ολοκλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, ενώ η μοναδική επιτυχία της ομάδας ήρθε στην πρεμιέρα κόντρα στην αδύναμη, Βίλεμ. Η Χέρενφεν από την πλευρά της τα πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ όσο θα περίμενε κάποιος, καθώς παραμένει αήττητη μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις σερί νίκες. Παίζει ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο έχοντας σημειώσει ήδη 10 τέρματα, ενώ αν καταφέρει να βελτιώσει λίγο και την αμυντική της λειτουργία, τότε θα γίνει ένα από τα φαβορί για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Εξελσιόρ και Χέρενφεν συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2 παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πιστεύουμε πως το ίδιο θα συμβεί και σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το διπλό σε απόδοση 2.15.

Παίρνει βαθμό ή βαθμούς η Ιάσι κόντρα στην Μποτοσάνι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το πρωτάθλημα της Α’ Ρουμανίας και την κόντρα της Μποτοσάνι με την Ιάσι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρούν δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και πλέον βρίσκονται στο -6 από την κορυφή. Η Ιάσι από την πλευρά της μπορεί να ξεκίνησε νωθρά τη φετινή σεζόν, ωστόσο δείχνει αρκετά σκληροτράχηλη έχοντας βρει τα πατήματά της. Μετράει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις, έτσι θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης