Αθλητισμός

Στοίχημα: Με Κόβεντρι και Βέρντερ

Πολύ πλούσιο το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (19/08) με όλα τα “μεγάλα” πρωταθλήματα να έχουν ξεκινήσει! Πρεμιέρα, μεταξύ άλλων, σήμερα και στη Σούπερλιγκ, από την οποία προκύπτει ένα σημείο, ενώ συνολικά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα! Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Στήριγμα η Κόβεντρι

Ξεκινάμε από το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο “άσσος” σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Κόβεντρι – Νιούπορτ. Στόχος της Κόβεντρι είναι η άνοδος, κάτι το οποίο έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές από τα πρώτα ματς της σεζόν. Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας με την εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Νοτς Κάουντι, ακολούθησε το “διπλό” επί της Γκρίμσμπι με 2-0. Από την άλλη πλευρά, η Νιούπορτ αν και παραμένει αήττητη μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν εντυπωσιάζει, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες μέχρι στιγμής, απέναντι σε Στίβενεϊτζ (3-3 εκτός) και Κρου (1-1 εκτός). Δοκιμάζεται και πάλι μακριά από το γήπεδό της κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι σε καλό “φεγγάρι” και θεωρούμε ότι η Κόβεντρι θα πάρει τους τρεις βαθμούς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Δε χάνει η Βέρντερ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης, στην οποία θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.10. Υποχρεώσεις γα τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είχε μεσοβδόμαδα η Χόφενχαϊμ, το πάλεψε απέναντι στη Λίβερπουλ, αλλά ηττήθηκε με 1-2 και η αποστολή της στη ρεβάνς που ακολουθεί σε λίγες ημέρες είναι εξαιρετικά δύσκολη. Υποδέχεται τώρα τη Βέρντερ, την οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις έξι τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε (0-4-2). Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα σήμερα, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την κόπωση της Χόφενχαϊμ και το γεγονός ότι θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τον επαναληπτικό με τη Λίβερπουλ, η προϊστορία τους ευνοεί και πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καθαρή” νίκη ο ΟΣΦΠ

Συνεχίζουμε με Σούπερλιγκ και τον αγώνα Ολυμπιακός – Λάρισα, στον οποίο θα επιλέξουμε τον “άσσο” σε συνδυασμό με το No Goal, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.91. Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί για τη σημερινή αναμέτρηση. Βρίσκονται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας για την εποχή, κάτι το οποίο απέδειξαν και μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ριέκα την οποία κέρδισαν 2-1 με ανατροπή. Ερωτηματικό αποτελεί η Λάρισα, η οποία θεωρούμε ότι δεν έχει την ποιότητα για να απειλήσει τους πρωταθλητές. Θα κερδίσει πιθανότατα ο Ολυμπιακός, μπορεί να το κάνει διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Με τα γκολ στο Βέλγιο

Πάμε στο Βέλγιο, τον αγώνα Γκενκ – Σαρλερουά και το Goal / Goal σε απόδοση 1.91. Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μετρά μέχρι στιγμής η Γκενκ, η οποία είναι μία ομάδα που σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, έχοντας σημειώσει εννέα τέρματα μέχρι στιγμής. Βέβαια, από την άλλη, έχει δεχθεί ήδη οκτώ, γεγονός που δείχνει τς αμυντικές της αδυναμίες. Η Σαρλερουά, από την πλευρά της, έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, καθώς κέρδισε στο γήπεδό της τόσο την Κορτράικ (1-0), όσο και την Άντερλεχτ (2-0), ενώ στη μοναδική της “έξοδο” επιβλήθηκε 5-2 της Μουσκρόν. Δεδομένες οι επιθετικές αρετές των δύο ομάδων, το αμφίσκορο είναι μία ασφαλής επιλογή.

Over από τη Σκωτία

Επόμενη στάση η Σκωτία και ο αγώνας Χιμπέρνιαν – Χάμιλτον, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, σημειώνοντας από τρία τέρματα και πάνω σε κάθε ένα από αυτά τα ματς. Η Χάμιλτον μπορεί να προέρχεται από την επικράτηση με 3-0 επί της Νταντί, ωστόσο είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες, στις οποίες δεν είχε καταφέρει καν να βρει δίχτυα, απέναντι στην Αμπερντίν για το πρωτάθλημα (2-0) και το Λιγκ Καπ (1-0). Σκοράρει πολύ η Χιμπέρνιαν, η Χάμιλτον έχει κακή αμυντική συμπεριφορά, ιδιαίτερα μακριά από το γήπεδό της και σήμερα περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης