Αθλητισμός

Στοίχημα: Με τα γκολ στο “Γουέμπλεϊ”, κερδίζει η Χαλ

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Θα ασχοληθούμε με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι – Τότεναμ, και δύο ακόμη ματς, από την Πρέμιερ Λιγκ (Χαλ – Γουότφορντ) και την Μπουντεσλίγκα (Χέρτα – Βόλφσμπουργκ). Παράλληλα, από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική πρόταση, η οποία έρχεται από τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League και συγκεκριμένα τον αγώνα Λαύριο – ΠΑΟΚ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για στοίχημα που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr.

Over στον ημιτελικό

Ξεκινάμε με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο “Γουέμπλεϊ” ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Οι δύο ομάδες διεκδικούν και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η “μάχη” αυτή μπορεί να περιμένει, καθώς σήμερα διακυβεύεται η πρόκριση σε έναν τελικό. Από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχονται οι “μπλε”, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους, καθώς έχουν ηττηθεί δύο φορές στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Τότεναμ, από την πλευρά της, θυμίζει… τρένο, καθώς είναι αήττητη εδώ και δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχεται από οκτώ διαδοχικές νίκες! Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη άνεση και θα επιλέξουμε το Over. Η Τσέλσι, άλλωστε, προέρχεται από 6/8 G/G & Over 2.5, ενώ η Τότεναμ έχει σκοράρει από δύο γκολ και πάνω σε καθένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις.

Νίκη για Χαλ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Χαλ – Γουότφορντ, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.85. Η Χαλ κάνει πράγματα και θαύματα εντός έδρας με τον Μάρκο Σλίβα στον πάγκο της. Από την έλευση του Πορτογάλου και έπειτα παραμένει αήττητη στο γήπεδό της, με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας καταφέρει να ξεφύγei από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, η διαφορά τhς από αυτή είναι μόλις δύο πόντοι, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το σημερινό ματς είναι must win. Η Γουότφορντ, στον αντίποδα, τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έδωσε τρία ματς στην έδρα της και τα κέρδισε όλα. Ως αποτέλεσμα, ξέφυγε 12 πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στην παρακάτω κατηγορία και μπορεί να αισθάνεται άνετη, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Μακριά από το γήπεδό της, δε, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Όλα τα δεδομένα μας οδηγούν στο να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

“Τρίποντο” η Χέρτα

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Χέρτα – Βόλφσμπουργκ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.50. Η Χέρτα δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-0-4). Βέβαια, το γεγονός ότι σήμερα αγωνίζεται στο γήπεδό της αποτελεί για αυτή μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς στα 14 ματς που έχει δώσει εκεί κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος έχει κερδίσει 11 φορές (11-1-2) και αυτές οι επιδόσεις της, της επιτρέπουν να διεκδικεί ένα “εισιτήριο” για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η Βόλφσμπουργκ, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ίνγκολσταντ, ένα αποτέλεσμα το οποίο την έφερε πέντε πόντους πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Μακριά από το γήπεδό της, όμως, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και στις επτά τελευταίες “εξόδους” της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει κερδίσει μία μόλις φορά (1-2-4). Θεωρούμε ότι σήμερα η έδρα έχει το προβάδισμα.

Χαμηλός ρυθμός στο Λαύριο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Λαύριο – ΠΑΟΚ, με την επιλογή μας να είναι το Under 146.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για παιχνίδι των πλέι οφ, με τον “δικέφαλο” να προηγείται με 1-0 μετά από τη νίκη με 82-65 στην έδρα του και να θέλει ακόμη μία σήμερα, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση. Ο ρυθμός στο πρώτο ματς ήταν πολύ αργός, το παιχνίδι σταματούσε διαρκώς με φάουλ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει 20/24 βολές και το Λαύριο 21/28. Σήμερα, η εικόνα του αγώνα δεν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική. Το Λαύριο πιθανότατα θα σκοράρει γύρω στους 70 πόντους, ο δυσλειτουργικός εκτός έδρα ΠΑΟΚ δε θα ξεπεράσει εύκολα τους 75 και η σοφή επιλογή είναι το Under 146.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης