Αθλητισμός

Στοίχημα: Με Φορτούνα και Γουέστ Χαμ

Μετά από ένα ακόμη τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων επανερχόμαστε την Παρασκευή (20/10) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων! Τέσσερα παιχνίδια έχει επιλέξει το Betarades.gr από το κουπόνι του ποδοσφαίρου, ενώ δε λείπουν και οι προτάσεις από το πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά.

Στήριγμα η Φορτούνα

Ξεκινάμε με το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.02 στην αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ντάρμσταντ. Στην κορυφή της Β’ Γερμανίας φιγουράρει η Φορτούνα με 25 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ έχει μετατρέψει το γήπεδό της σε “κάστρο”, όντας αήττητη εκεί φέτος (4-1-0). Στον αντίποδα, η Ντάρμσταντ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της (0-2-2), στα δύο τελευταία γνώρισε ισάριθμες ήττες δεχόμενη επτά τέρματα συνολικά, δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό στην έδρα της πρωτοπόρου της κατάταξης.

Κερδίζει η Γουέστ Χαμ

Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουέστ Χαμ – Μπράιτον, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Έχουν βελτιωθεί τα “σφυριά” το τελευταίο διάστημα, στα έξι πιο πρόσφατα ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά, από την Τότεναμ με 2-3, στα πέντε υπόλοιπα μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Μπράιτον, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται ακόμη και να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα, στις πέντε φετινές της “εξόδους” σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας μόλις ένα τέρμα. Η Γουέστ Χαμ έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε.

Δε χάνει η Μουσκρόν

Περνάμε στο Βέλγιο και στην αναμέτρηση Μουσκρόν – Σταντάρ Λιέγης, με την επιλογή μας να είναι το 1Χ σε απόδοση 1.83. Η Μουσκρόν είναι εξαιρετική στο γήπεδό της, διατηρείται αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Σταντάρ, από την πλευρά της, μακριά από τη “βάση” της δεν πείθει σε καμία περίπτωση στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της έχει ηττηθεί, χωρίς να έχει κατορθώσει καν να σκοράρει. Η Μουσκρόν μπορεί να κάνει τη “ζημιά”, το 1Χ έχει αξία.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Β’ Γαλλίας και είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Νιμ – Μπρεστ. Η… χαρά του Over είναι οι γηπεδούχοι, προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Ορλεάν, στα έξι πιο πρόσφατα ματς τους στο πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το Over 2.5, τα 4/6 ήταν Over 3.5! Η Μπρεστ, από την πλευρά της, “τρέχει” αήττητο σερί εννέα αγώνων (6-3-0), σκοράρει παντού, περιμένουμε ένα αρκετά “ανοιχτό” ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Over στη Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Βαλένθια – Εφές Αναντολού, στον οποίο θα πάμε με το Over 155.5 πόντοι, σε απόδοση 1.93. Η Βαλένθια είναι εξαιρετική ομάδα, λίγο έλειψε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης να πάρει σπουδαίο διπλό στη Μόσχα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Απόψε δύσκολα θα περιοριστεί από την Εφές, η οποία είναι μία ομάδα που δεν παίζει καλή άμυνα και γενικά είναι άναρχη, επιχειρώντας πολλές επιθέσεις. Πάνω από 60 επιχείρησε στα παιχνίδια με Πινάρ (92-85) και Φενέρ (84-80) για την BSL, 71 σουτ έκανε με τη Ρεάλ και σε αυτό το στοιχείο βοηθά το γεγονός ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Η Βαλένθια πάντα προσαρμόζεται στο παιχνίδι της εκάστοτε αντιπάλου της επομένως η καλύτερη επιλογή είναι το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης