Αθλητισμός

Στοίχημα: Στήριγμα η Λα Κορούνια

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται και την Παρασκευή (23/02) η στοιχηματική δράση. Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε, η προσοχή μας, πλέον, στρέφεται, στα πρωταθλήματα και θα μας απασχολήσουν αγώνες από Ισπανία, Αγγλία και Ιρλανδία, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει η Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες με cash out.

“Καίγεται” η Λα Κορούνια

Ξεκινάμε από την Ισπανία και τον αγώνα Λα Κορούνια – Εσπανιόλ, με την επιλογή μας να είναι το 1 ημίχρονο ή 1 τελικό, σε απόδοση 2.00. Προτελευταία στην κατάταξη η Ντέπορ, σήμερα υποδέχεται μία ομάδα που ναι μεν βρίσκεται στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, ματς όπως το συγκεκριμένο πρέπει να τα παίρνουν. Άλλωστε, και η Εσπανιόλ δεν είναι στα καλύτερά της, ενώ εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-5-5), επί της ουραγού Μάλαγα. Θεωρούμε ότι η Λα Κορούνια, που θέλει περισσότερο το ματς, θα κερδίζει είτε στο ημίχρονο, είτε στο φινάλε του αγώνα και θα τη στηρίξουμε.

Με τα γκολ στο Χαλ

Συνεχίζουμε με Τσάμπιονσιπ Αγγλία και το Goal / Goal σε απόδοση 1.85 στην αναμέτρηση Χαλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, οι “τίγρεις” μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι “λεπίδες” έχουν ως στόχο τα πλέι οφ για την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, παρουσιάζουν, ωστόσο, αμυντικά προβλήματα, καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται επτά φορές. Η Χαλ που έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, μπορεί να βρει ένα τέρμα απέναντι στη Γιουνάιτεντ, η οποία από την πλευρά της “έχει” το εύκολο γκολ, γεγονός το οποίο μας οδηγεί στην επιλογή του αμφίσκορου.

Κερδίζει η Ντάνταλκ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και είναι το “διπλό” σε απόδοση 2.03 στον αγώνα Σάμροκ Ρόβερς – Ντάνταλκ. Απογοήτευσε την προηγούμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα η Σάμροκ, η οποία ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Μποέμιανς. Από την άλλη πλευρά, καλές εντυπώσεις δεν άφησε ούτε η Ντάνταλκ, μένοντας στο εντός έδρας 0-0 με την Μπρέι, σε ένα ματς που έλεγξε απόλυτα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι δύο ομάδες είναι εκ των κορυφαίων της Ιρλανδίας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο και σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία Σάμροκ Ρόβερς που εμφάνισε πολλές αδυναμίες μία εβδομάδα πριν.

Παίρνει το ντέρμπι η Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν βελτιωθεί με την Πέσιτς στον πάγκο, λίγες ημέρες πριν κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας επικρατώντας στον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης και, γενικότερα, παίζουν πλέον καλύτερα και το κλίμα στις τάξεις τους έχει αλλάξει. Μπορεί να μην έχουν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ, ωστόσο το σημερινό ματς είναι ένα ντέρμπι και μόνο αδιάφοροι δε θα παρουσιαστούν. Σε απόδοση outsider προσφέρεται η Μπαρτσελόνα και αυτομάτως η σκέψη πάει εκεί, επομένως επιλογή είναι η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης