Αθλητισμός

Στοίχημα: Στήριγμα ο άσσος της Γκουαρανί

Παρά το γεγονός ότι οδεύουμε προς το φινάλε του Ιουνίου, η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι δεν περιορίζεται. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα πρωταθλήματα των Βραζιλίας και Αργεντινής, σήμερα υπάρχουν επιλογές και από Λευκορωσία και Νορβηγία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με την έδρα στη Β’ Βραζιλίας

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Γκουαρανί – Οέστε, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετική δυναμική. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους, στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Ζουβεντούδε, μέχρι να χάσουν απ’ την Κρισιούμα 3-2 εκτός έδρας «έτρεχε» σερί τριών νικών κόντρα σε Μπόα (2-1), Παρανά (0-1) και Παϊσαντού (2-0). Ιδιαίτερα ισχυρή εντός έδρας η Γκουαρανί, μετράει 4/4 νίκες με επιμέρους σκορ 8-1, σκόραρε σ’ όλα τα ματς ακριβώς 2 γκολ! Υποδέχεται την Οέστε, που είναι σκληροτράχηλη ομάδα, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (2-5-0), έχασε μόνο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Έρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-3-1, σήμερα θεωρούμε ότι θα χάσει για δεύτερη φορά φέτος.

Κερδίζει η Γκόμελ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γκόμελ – Κρουμκάτσι, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Είναι αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που προς το παρόν έχουν ταυτόσημα αποτελέσματα. Με 16 πόντους η Γκόμελ καταλαμβάνει την 9η θέση, την ίδια στιγμή που η Κρουμκάτσι βρίσκεται στην 12η θέση με 13 πόντους. Οι γηπεδούχοι έρχονται από σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-2-1), με την τελευταία τους υποχρέωση να είναι το εκτός έδρας 0-0 με την Γκοροντέγια. Σκοράρουν αρκετά εντός έδρας, μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα στην Κρουμκάτσι, η οποία μακριά απ’ το σπίτι της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Στο 1-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έρχονται από δύο σερί ισοπαλίες, αμφότερες με σκορ 1-1. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Νo Goal στο Euro U21

Πάμε στο Euro U21 και την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ισπανία, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 1.95. Αμφότερες οι ομάδες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους στον δεύτερο όμιλο και ξεκίνησαν με νίκες κόντρα στις υποδεέστερες Σερβία (2-0 η Πορτογαλία) και Σκόπια (5-0 η Ισπανία). Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ομίλων, το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο πιο ποιοτικές ομάδες θα καθορίσει την πρωτιά και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν αμφότεροι. Σίγουρα οι Ισπανοί διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό και γεμάτο παραστάσεις ρόστερ, αλλά και οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους δεν πάνε πίσω. Αναμένουμε προσεκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το NG είναι η επιλογή μας.

Μένει χαμηλά η Βενέτσια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Τρέντο – Βενέτσια για τους τελικούς μπάσκετ της Ιταλίας, όπου επιλέγουμε το Under 71.5 της Βενέτσια σε απόδοση 1.80. Έχοντας ως «όπλο» το «βαθύ» ρόστερ και τις περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον αντίπαλο, η Βενέτσια πήρε σπουδαία νίκη στο πέμπτο ματς της σειράς των τελικών με την Τρέντο. Παρά το γεγονός ότι έχανε σχεδόν σ’ όλο το ματς, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία λεπτά και εντέλει να κερδίσει με 65-63, ανακτώντας το προβάδισμα με 3-2. Απόψε η Τρέντο παίζει υπό πίεση, καθώς θέλει τη νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά και να τη στείλει σε έβδομο παιχνίδι στην έδρα της Βενέτσια. Με την δύναμη της έδρας της και της πανίσχυρης άμυνάς της, η Τρέντο είναι ικανή να ισοφαρίσει σε 3-3 και όλα να κριθούν την Πέμπτη. Θεωρούμε ότι η άμυνα των γηπεδούχων θα αποδειχθεί καταλυτική και ποντάρουμε στο Under 71.5 πόντοι της Βενέτσια.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης