Ελλάδα

Ανείπωτη θλίψη για την 23χρονη Εύα

Μια ασύλληπτη τραγωδία συγκλόνισε τα ξημερώματα της Κυριακής την κοινωνία της Λαμίας! Ένα νέο κορίτσι, η Εύα Σταύρου, “έφυγε” τόσο ξαφνικά και άδοξα από την ζωή βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένεια της, φίλους και γνωστούς. Το ρολόι “πάγωσε” στις 02.00 τα ξημερώματα όταν η 23χρονη κοπέλα -μαζί με τον 30χρονο οδηγό του οχήματος- έχασαν την ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε κοντά στον Πύργο Ηλείας.

Η νεαρή κοπέλα από τη Λαμία σπούδαζε Βρεφονηπιοκόμος στα Γιάννενα και είχε πάει στην Ηλεία για το γάμο της φίλης της, που όμως έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Η έκκληση της οικογένειας!
Η τραγωδία της Βάρδας έλαβε τεράστια προβολή από τα ΜΜΕ τα επόμενα 24ωρα και επ’ αφορμή τούτου η οικογένεια ευχαριστεί τα άτομα και τα μέσα που τη συλλυπήθηκαν για το τραγικό συμβάν. Θα επιθυμούσε όμως το θέμα να παύσει να αναπαράγεται τηλεοπτικά ή δημοσιογραφικά μεταφέροντας την έκκληση της δια μέσου της πληρεξούσιας Δικηγόρου της, Κωνσταντίνας Γώγουλου του Βασιλείου, πριν επιληφθούν οι αρμόδιες Δικαστικές και αστυνομικές Αρχές.

Δείτε τι δηλώνει  η πληρεξούσια Δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνα Γώγουλου του Βασιλείου

lamianow.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης