Ελλάδα

Ο Χούτος αποχώρησε από το Survivor

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της τελευταίας αποχώρησης παίκτη από το Survivor πριν οι δύο ομάδες, οι Μαχητές και οι Διάσημοι βρεθούν στην ίδια παραλία για να συνεχίσουν τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού.

Το κοινό επέλεξε για αποχώρηση και έστειλε στο σπίτι του τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, ο οποίος φαινόταν από καιρό ότι είχε φθίνουσα πορεία στο παιχνίδι. Η αρχική δυναμική του στα αγωνίσματα είχε υποχωρήσει, έδειχνε συχνά εκνευρισμένος, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις προστριβές του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ φαινόταν και απόμακρος από πολλούς συμπαίκτες του, ειδικά μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Ουσιαστικά με την αποχώρηση του Λάμπρου, η παρέα του Χανταμπάκη έχει αποδεκατιστεί. Από τα πέντε μέλη έμειναν μόνο τρία πλέον, με τη Λάουρα να έχει προσεγγίσει περισσότερο τον Κοκκινάκη και να διατηρεί λιγότερες σχέσεις με τον Μπο, ενώ και η Ευρυδίκη ψάχνεται για τη νέα στρατηγική και τις συμμαχίες που θα επιδιώξει.

Ο Λάμπρος άλλωστε «φαγώθηκε» από μέλη της παρέας των «πέντε», πριν τον περιλάβει το κοινό και του δώσει τη χαριστική βολή. Ήταν η Λάουρα που επιλέγοντας τον Κοκκινάκη και όχι τον Αγγελόπουλο στη μυστική ψηφοφορία της Τρίτης, οδήγησε στο να προταθούν τέσσερις αντί για τρεις παίκτες προς αποχώρηση και στη συνέχεια ο Μπο, ο οποίος προτίμησε να «δώσει» τον Χούτο και όχι την Ευρυδίκη, που διαμόρφωσαν αυτά τα δεδομένα ενώπιον της κρίσης του κοινού.

Το οποίο κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους άλλους τρεις προτεινόμενους για αποχώρηση: Τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή Ντάνο, τον Κώστα Κοκκινάκη και την Λάουρα Νάργες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης