Ελλάδα

Στην Ελασσόνα ο Παπαδημόπουλος

Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος. Ο Διοικητής κ. Πέτρος Μουταφίδης τον ενημέρωσε για θέματα στελέχωσης, εξοπλισμού και δράσεων του Τμήματος και ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον ίδιο προσωπικά για την ανταπόκρισή του σε κοινού ενδιαφέροντος ζητήματα. Ο κ. Παπαδημόπουλος εξήρε τις δραστηριότητες του Τμήματος, τονίζοντας ότι τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και στελεχιακού δυναμικού, η υπηρεσία – και με δεδομένο το δύσκολο και απαιτητικό έργο ως εκ της φύσεως της αποστολής της – αντεπεξέρχεται με τον πλέον ενδεδειγμένο και επιτυχή τρόπο.

Αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου η συζήτηση με τον Διοικητή κ. Ελευθέριο Μουλτσιά, επικεντρώθηκε σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, μιας και η Πυροσβεστική ιδίως μετά το νόμο 4249/2014, αποτελεί τον επιχειρησιακό της βραχίονα με αυξημένες αρμοδιότητες. Αφού προηγήθηκε ένας απολογισμός των προσφάτων δράσεων, διαπιστώθηκε το αξιόμαχο της υπηρεσίας και η άριστη συνεργασία με τη δομή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ενώ παράλληλα αναζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας στο πλαίσιο της συνεργασίας, με την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους – αποτελέσματος.

Παρόμοιες συναντήσεις που κατά καιρούς πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν, ο κ. Παπαδημόπουλος θεωρεί ότι βοηθούν στην πληρέστερη γνώση των δεδομένων, η οποία και αποτελεί αναγκαία συνθήκη στην πρόληψη και την καταστολή καταστροφικών φαινομένων πάσης φύσεως σε τοπικό επίπεδο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης