Ελλάδα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα : Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρά άτομα

Δύο νέοι άνθρωποι, η μια από αυτούς φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης, έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Πέμπτης όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο περίπου στις 6:30 τα ξημερώματα στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο παιδιά είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινείτο στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά από το Πολυτεχνείο.

Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο. Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που παρέσυρε τα δυο παιδιά είναι ηλικίας περίπου 20 ετών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 20χρονος δεν φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κάτι του απέσπασε την προσοχή ενώ οδηγούσε, είτε το κινητό που χτύπησε, είτε το ραδιόφωνο.

Είχαν προειδοποιήσει για το σημείο

Συγκλονισμένος ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλης Διγαλάκης για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας και του αγοριού, για το οποίο τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν τελικά φοιτητής στο Πολυτεχνείο, μίλησε στο protothema.gr και κάνει λόγο για ένα σημείο-καρμανιόλα μπροστά από την είσοδο του ιδρύματος.

«Δυστυχώς μόλις ενημερώθηκα ότι το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος δικό μας παιδί, είναι φοιτήτρια του Πολυτεχνείου μας και δεν μπορώ να το πιστέψω από το πρωί. Το αγόρι ήταν ηλικίας 25 ετών περίπου και η κοπέλα ήταν περίπου 20 ετών φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Δυστυχώς ο δρόμος μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι πολύ επικίνδυνος, είναι μια ευθεία και τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε υποβάλλει εδώ και πολύ καιρό στις αρμόδιες υπηρεσίες αίτημα ώστε μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου να φτιαχτεί ένας κόμβος και έτσι τα αυτοκίνητα να ανακόπτουν την ταχύτητά τους αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε το μοιραίο. Έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα τροχαία στο παρελθόν και μάλιστα στο συγκεκριμένο δρόμο»

Πηγή: flashnews.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης