Ελλάδα

Υποτροφίες από το Ίδρυμα Ι. Σ. Λάτση

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση με σκοπό την στήριξη οικονομικά ασθενών φοιτητών, οι οποίοι έχουν αριστεύσει κατά τις προπτυχιακές σπουδές τους προκηρύσσει τη χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου Master’s) σε όλα τα επιστημονικά πεδία για πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

 

Δεκτές θα γίνονται αιτήσεις για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους φοίτησης (full-time)  σε ευρωπαϊκές χώρες. Οι υποψήφιοι πρέπει να ξεκινούν το πρώτο μεταπτυχιακό τους δίπλωμα και μπορούν να υποβάλουν αίτηση μόνο για ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως και την 8η Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ., μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής www.latsis-scholarships.gr.

 

Η δημόσια πρόσκληση στην οποία υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, τα δικαιολογητικά, τον τρόπο υποβολής και το χρονοδιάγραμμα της επιλογής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.latsis-foundation.org.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης