Επιχειρείν Ροή

Η ιστορία του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον» μέσα στο χρόνο

Εμβληματικό, δεσπόζει στο κέντρο των Τρικάλων και αναδεικνύεται ως ένα σημείο αναφοράς της πόλης. Ο λόγος για το  «Ξενοδοχείο Πανελλήνιον» το οποίο κουβαλά μια ολόκληρη ιστορία. Στα δωμάτιά του έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίες προσωπικότητες, στους διαδρόμους έχουν περπατήσει σημαντικοί πολιτικοί άντρες οι οποίοι μίλησαν στο λαό από τα μπαλκόνια του.

Το «Ξενοδοχείο Πανελλήνιον» στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 20ου αιώνα στο κέντρο των Τρικάλων, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου   λίγα μόλις μέτρα από τον ποταμό Ληθαίο.

Οι χώροι υποδοχής και τα δωμάτια ανακαινίστηκαν και απέκτησαν τη σημερινή τους μορφή χάρη στη σημαντική επένδυση της οικογένειας Γεωργίου, στα τέλη της δεκαετίας  του ΄90. Παραμένουν ωστόσο  διακοσμημένα με παραδοσιακό στυλ που μας ταξιδεύει στο παρελθόν. Συνεχίζει από το χθες στο σήμερα, προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες διατηρώντας τον παραδοσιακό του χαρακτήρα. Στόχος να απολαύσει ο επισκέπτης μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής με θέα το Φρούριο και τον Ληθαίο ποταμό.

Συνδυάζοντας την επαγγελματική εξυπηρέτηση, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, σάς εγγυώνται ευχάριστη διαμονή υψηλού επιπέδου στο κέντρο της πόλης.

 

Σήμερα στο ισόγειο του ξενοδοχείου φιλοξενείται το cafe εστιατόριο «Αίγλη», νότα δροσιάς και… γεύσης για επισκέπτες και Τρικαλινούς, κάτω από τα πλατάνια της πλατείας.

Εκεί απολαμβάνουμε ουζάκι με νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις (… σε εξαιρετικά καλές τιμές) και παγωμένες μπύρες με απίστευτα μεζεδάκια.

info ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ. Πλατεία Ρήγα Φερραίου, Τρίκαλα. Τηλ. 2431073545.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης