Επιχειρείν

Η VAMAL προμηθεύει αγρότες και κτηνοτρόφους με κορυφαία λιπάσματα και ζωοτροφές

Διατηρώντας σημαντικές συνεργασίες στο χώρο, η VAMAL εξασφάλισε για τη φετινή περίοδος επιφανειακής λίπανσης κορυφαία εφόδια για τους αγρότες.

Έφερε και διαθέτει στις καλύτερες τιμές της αγοράς τα λιπάσματα YARA, με εγγυημένα αποτελέσματα στην παραγωγή. Τη περίοδο αυτή που ξεκινά η επιφανειακή λίπανση, ως συμπληρωματικά της πρώτης,  με τα λιπάσματα YARA η καλύτερη  ποσοτική και ποιοτική παραγωγή είναι εφικτή. Στη VAMAL οι αγρότες μπορούν να βρουν ακόμη ό,τι χρειάζονται για την ενίσχυση των καλλιεργειών τους και να συζητήσουν με τους ειδικούς, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για αύξηση της παραγωγής τους.

Παράλληλα η νεοπαγής επιχείρηση στο χώρο των γεωργικών εφοδίων και ζωοτροφών, εξασφάλισε και συνεργασία με τις ζωοτροφές «Νιτσιάκος» και διαθέτει όλη τη γκάμα των προϊόντων της, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η VAMAL λειτουργεί στο 3ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Αγίων Αποστόλων (λίγο πριν τον κόμβο με τον περιφερειακό) και ο Ηλίας Μάμαλης, ο Κωνσταντίνος Βαβίτσας και ο Βασίλης Κρανιάς είναι εκεί για να εξυπηρετήσουν, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας. Τη περίοδο αυτή οι αγρότες μπορούν να υποβάλουν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ εκεί, εύκολα και γρήγορα.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24310 76398

Ηλίας Μάμαλης: 6980124241

Κωνσταντίνος Βαβίτσας: 6973662464

Βασίλης Κρανιάς: 6937079037

E mail: info@vamal.com.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης