Επιχειρείν

Οι νύφες… ξανά στα Τρίκαλα (PALATINO)

Δείτε για πους λόγους το PALATINO, το κορυφαίο και πιο ενημερωμένο κατάστημα γάμου και βάφτισης στα Τρίκαλα και στην κεντρική Ελλάδα.

Το κατάστημα συνεχίζει σταθερά  πορεία 30 ετών, δείχνοντας σεβασμό και εκτίμηση στις επιλογές των νέων που ξεκινάνε τη καινούρια τους ζωή.   «Συμπορευόμαστε με τις πιο ευτυχισμένες στιγμές σας» λένε οι άνθρωποι του PALATINO  οι οποίοι 30 χρόνια τώρα υπογράφουν μοναδικούς, εμπνευσμένους γάμους και ξεχωριστές βαπτίσεις, αναπτύσσοντας συνεργασία μόνο με κορυφαίους οίκους νυφικών (Demetrios, Cosmobella)  και βαπτιστικών (LAPIN HOUSE, Celia, Dream wish, Natura).

«30 χρόνια σκληρής δουλειάς με συνέπεια & αξιοπρέπεια» εξακολουθεί το team  του PALATINO «η διαρκής παρουσία μας σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω μας κατέταξε στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης σας.  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την αδιαμφισβήτητη προτίμηση και εμπιστοσύνη σας. Δεσμευόμαστε για τα καλύτερα. Το οφείλουμε πρώτα σε όλους εσάς και εν συνεχεία στο αίσθημα του αξιοπρεπούς επαγγελματισμού που μας διακρίνει».

Info  Αβέρωφ 44-τηλ. 2431028115

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης