Επιχειρείν

Τι είναι τα κέντρα μελέτης HOMEWORK που ήρθαν και στα Τρίκαλα;

Για τρίτη συνεχόμενη σχολική χρονιά θα λειτουργήσουν στα Τρίκαλα δυο κέντρα μελέτης, HOMEWORK. Τι ακριβώς είναι όμως τα κέντρα μελέτης HOMEWORK;…

Στόχος των κέντρων μελέτης «Homework» είναι να προσφέρουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του δημοτικού και του γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Στα κέντρα μας ο μαθητής προετοιμάζεται καθημερινά για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον καθοδηγούμενος από έμπειρους εκπαιδευτικούς οι οποίοι σχεδιάζουν το πρόγραμμα μελέτης του σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στα homework δίνουμε χρόνο στα παιδιά, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από δραστηριότητες. Η μελέτη γίνεται εντός 2-3 ωρών με επάρκεια, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Με αφετηρία το παιδί, συνδυάζουμε αρμονικά την εκπαιδευτική εμπειρία, την ψηφιακή μάθηση και την ενισχυτική διδασκαλία.

Έτσι το παιδί θα έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, για να παίξει, να ασχοληθεί με τα hobbies του και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με την οικογένεια και τους φίλους του.

HOMEWORK  ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Εμμανουέλα Μπούρα, τηλ. 2431303696 6973328479

Θεοδοσοπούλου 12 (πλησίον ΔΕΗ)

HOMEWORK ΔΥΤΙΚΑ

Ζιώγα Ξανθή, τηλ. 2431070769

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης