Επιχειρείν

Το Shiatsu, αλλάζει τη ζωή των Τρικαλινών…

Η πανάρχαια μέθοδος που χαρίζει ζωτικότητα και Υγεία μέσα από την τέχνη του αγγίγματος και αφυπνίζει το ίδιο μας το σώμα, αλλάζει τη ζωή των Τρικαλινών.

Shiatsu στα Ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάκτυλα. Αξιοποιεί μια ποικιλία από διαφορετικές τεχνικές όπως διατάσεις, κινήσεις και πιέσεις ειδικών σημείων. Ο σκοπός του είναι να εξασφαλίσει τη μέγιστη ευεξία επιδρώντας σε σώμα νου και πνεύμα!
Το Shiatsu λοιπόν είναι μια μέθοδος που στοχεύει στη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας ενεργοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση το εγγενές σε κάθε οργανισμό θεραπευτικό δυναμικό, ενώ σημαντικό ρόλο στα αποτελέσματα παίζει το άγγιγμα και ή ανθρώπινη επαφή. Καταστάσεις όπου το Shiatsu είναι χρήσιμο: -χρόνιοι πόνοι διαφόρων προελεύσεων (πόνοι στη μέση και την πλάτη, ισχιαλγία, αυχενικό, ημικρανίες, μυϊκή ένταση ,κόπωση, αδυναμίες, κράμπες, δυσκαμψία, πόνοι αρθρώσεων-τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, ρευματισμοί -ρινίτιδα, άσθμα ,δύσπνοια -δυσκολία στη πέψη, κολίτιδα, φούσκωμα κ.α -προβλήματα μεταβολισμού, πρήξιμο, αισθητική). Το Shiatsu είναι μια ήπια μη παρεμβατική αγωγή υγείας. Ανήκει (με βάση τις σχετικές διατάξεις τις Ευρωπαϊκής Ένωσης) στις συμπληρωματικές αγωγές υγείας. Δεν υποκαθιστά την Ιατρική βοήθεια αλλά μπορεί να συνεισφέρει πολλά παράλληλα με αυτήν!

Info  Δώρα Αννοπούλου-Νάνη, «Αρμονία-Ευεξία», Εθνικής Αντιστάσεως 7 στα Τρίκαλα. Τηλ. 2431029114.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης