Παραπολιτικά

Μπάχαλο η παράταξη Μαράβα στη Πύλη…

Δυο αντιδήμαρχοι και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Πύλης τάχθηκαν χθες βράδυ υπέρ της απλής αναλογικής, κόντρα στην πρόταση του δημάρχου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, με αποκλειστικό θέμα τη συζήτηση και την έκδοση ψηφίσματος για το σχέδιο «Κλεισθένης» σημαδεύτηκε από ένταση και διαφωνίες βασικών στελεχών της παράταξης του δημάρχου Κώστα Μαράβα.

Συγκεκριμένα αν και ο τελευταίος κατέβασε πρόταση «καταδίκης» του Κλεισθένη (το ψήφισμα που εξέδωσε η ΚΕΔΕ και το οποίο υιοθέτησαν οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας) καταγράφηκαν σοβαρές διαφωνίες, με πέντε στελέχη της «πλειοψηφίας» να τάσσονται υπέρ της… απλής αναλογικής και να καταθέτουν δικιά τους πρόταση.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Κρούπη (ο οποίος και κατέθεσε την πρόταση), τους αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Ούτρα και Λαμπρινή Οικονόμου, και τους πρώην αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Μπαλατσούκα και Νίκο Τόλια.

Η παράταξη Μαράβα βρήκε «αποκούμπι» σε τρεις δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης (Ηλία Λαμπρογιώργο, Παναγιώτη Λέφα και Ιωάννη Κουτσονάσιο) οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους συμβούλους του Κ. Μαράβα, καταψήφισαν το «σχέδιο Κλεισθένη».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης