Παραπολιτικά

Ντ. Κοτρώνης: “Χρήσιμοι ηλίθιοι στη ΝΟΔΕ Τρικάλων…”

Δριμεία κριτική του ιστορικού προέδρου της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. για όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ντίνος Κοτρώνης μιλώντας στο trikalavoice.gr  κάνει λόγο για «έλλειμμα δημοκρατίας και φοβικές συμπεριφορές των στελεχών της παράταξης, που με τις ευλογίες και τις κατευθύνσεις του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη δέχθηκαν να μην διεξάγουν εσωκομματικές εκλογές, όπως προβλέπει το καταστατικό, αλλά να βρουν… χρήσιμους ηλίθιους και να τους ορίσουν στη νέα ΝΟΔΕ».

«Απορώ» συνεχίζει «πως ο Κώστας Τρέλλης που απεσύρθη στο παρά ένα το 2016 ως ακατάλληλος για πρόεδρος, έγινε τώρα κατάλληλος και ο τότε κατάλληλος Μιχάλης Μπαγιώτης, έγινε τώρα ακατάλληλος και απεσύρθη!… Δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιες συμπεριφορές και τακτικές που πάνε το κόμμα πίσω, σε μια εποχή που θα έπρεπε να είναι εξωστρεφές. Η πολιτική αντιπαράθεση, ακόμη και έντονη, και οι περισσότερες υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΟΔΕ είναι δείγμα υγείας και δημοκρατίας. Όταν βγαίνουν αποφάσεις μέσα από κλειστά δωματιάκια… κάτι δε πάει καλά»!…

Καταλήγει δε ότι “ο εκάστοτε πρόεδρος της ΝΟΔΕ πρέπει να έχει ξεχωριστή οντότητα, παρά τις όποιες πολιτικές ή άλλες φιλίες και να είναι ένας ξεχωριστός πόλος εξουσίας εκφράζοντας τη βάση του κόμματος. Δεν μπορεί να γίνεται δεκανίκι κανενός”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης