Παραπολιτικά

Πρόταση «συγκυβέρνησης» Παπαστεργίου στον Λάππα!

Ανατροπές, συμμαχίες και νέα δεδομένα, ελέω «Κλεισθένη» και στα Τρίκαλα. Συναντήσεις και συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μάη. Το ζητούμενο, λόγω και του νέου εκλογικού Νόμου που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά (απλή αναλογική) είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων  συνεργασιών, προκειμένου να μπορέσει ο Δήμος να διοικηθεί ομαλά (το δυνατόν) και μέσα από σύνθεση απόψεων και θέσεων.

Σ’ αυτό το κλίμα ασφαλείς πληροφορίες του trikalavoice.gr αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε κρούση και μια πρώτη συζήτηση με τον προκάτοχό του, επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστο Λάππα για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας των δυο μεγαλύτερων παρατάξεων (αυτή τη στιγμή) του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων. Η πρόταση φέρεται να έγινε στη βάση προγραμματικής σύγκλησης και προεκλογικά, συμμετοχή δε της παράταξης της αντιπολίτευσης (εφόσον ο Παπαστεργίου εκλεγεί δήμαρχος) στο “κυβερνητικό σχήμα” με μια-δυο θέσεις αντιδημάρχων και ανάλογες προέδρων οργανισμών του Δήμου.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο Χρ. Λάππας έχει δηλώσει ότι αποσύρεται οριστικά από τη ενεργό πολιτική, «παγώνει» τις όποιες συζητήσεις.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης