Παραπολιτικά

Τι ρωτάνε στο γκάλοπ για τον Παπαστεργίου

Σειρά ερωτήσεων για το προφίλ του δημάρχου, τι έργο έχει επιδείξει και τι θα πρέπει να βελτιώσει τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) το τελευταίο 48ωρο διενεργείται τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για το Δήμο Τρικκαίων. Εκτός των εφτά ονομάτων που διέρρευσαν ήδη (Παπαστεργίου, Μιχαλάκης, Αγοραστός, Τσιλιμίγκας, Κρεμμύδας, Σπαθής, Ντιντή) περιλαμβάνονται τελικά και τα ονόματα του ιατρού Στέφανου Μυλωνά και του Σταύρου Τραγάνη.

Οι ερωτήσεις είναι αναλυτικές για τον Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος και προφανώς την παρήγγειλε. Για παράδειγμα υπάρχει κατάλογος για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι δημότες από την καθαριότητα, τις παιδικές χαρές, το πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την πρόνοια, τις υπηρεσίες του Δήμου, τους παιδικούς σταθμούς, τα οικονομικά, τα προγράμματα ΕΣΠΑ, την προβολή του Δήμου και το ενδιαφέρον του για τα χωριά.

Υπάρχει η ερώτηση-κλειδί για το αν όντως είναι η πόλη-πρότυπο, όπως θέλει να την παρουσιάσει η Δημοτική Αρχή και ακολουθεί σειρά ερωτήσεων για το προφίλ του δημάρχου «νοιάζεται για τα προβλήματα των δημοτών, είναι εργατικός, προσιτός, έχει κάνει έργο, δεν κάνει κομματικές διακρίσεις και ποια είναι η εικόνα του».

Επίσης τίθεται το ερώτημα αν πρέπει να εκλεγεί ξανά δήμαρχος ή κάποιος άλλος. Ακολουθούν οι ερωτήσεις για τους υπόλοιπους, θετικές-αρνητικές γνώμες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης