Τοπικά

Έναρξη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Πλάτανο

Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 ξεκινούν στον Πλάτανο οι Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις 2018, που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις συγκεντρώνουν  το ενδιαφέρον των κατοίκων του Πλατάνου και όχι μόνο.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν : το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου «Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά» με τους Άρη Φαλιάγκα και Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, Θωμά Τάνκο στο μπουζούκι, Γιάννη Αγγέλη στο βιολί και Χρήστο Μακρή στην κιθάρα. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που θα παρουσιάσουν μικρασιάτικους χορούς και τραγούδια.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου και ώρα 21:00 θα γίνει προβολή ταινίας για παιδιά.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Πλατανιωτών με Δημοτική Βραδιά και ένα παραδοσιακό γλέντι με χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί με τους Νίκο Νίκο, Γιώργο Βράντζα και Δέσποινα Καρρά στο τραγούδι, το Θανάση Μητσάτσικα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί, τον Κώστα Μπαλογιάννη στο λαούτο και το Βασίλη Γαλάνη στα κρουστά. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου που θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από τα ελληνική νησιά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης