Τοπικά

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Βύρωνα Κατσίβελου

Πέρασε ένας χρόνος & κάτι από την ώρα που άρχισαν τα προβλήματα, όσον αφορά τη συνοχή της ομάδας της πλειοψηφίας στο Δ. Πύλης, στην οποία & συμμετείχα. Κατά διαβολική σύμπτωση αυτό ξεκίνησε, όταν άλλαξαν οι Αντιδήμαρχοι & ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ.

Από την πλευρά τη δική μου & χωρίς δεύτερη σκέψη, υπεβλήθη η παραίτησή μου, από την θέση του Αντιδημάρχου στις 2 Απρίλη, όπως ακριβώς συμφωνήσαμε στην ομάδα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Αυτό δεν έγινε απ’ όλους & άρχισαν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας να πιέζει τον Δήμαρχο, άλλος να παραμείνει ως Αντιδήμαρχος & άλλος ως πρόεδρος στην ΔΕΥΑΠ (Δημ. Επιχείρηση, Ύδρευσης Αποχέτευσης Πύλης).

Τα προβλήματα γίνονταν όλο & πιο έντονα & οι συνεδριάσεις της ομάδας επ’ αυτού, η μία κοντά στην άλλη, χωρίς να διαφαίνεται λύση. Οι διαφοροποιήσεις μάλιστα μερικών, δεν είχαν προηγούμενο., φτάνοντας στο σημείο να καταψηφίσουν δική τους εισήγηση, που προέκυψε από εργασίες των υπηρεσιακών  παραγόντων 5 μηνών.

Καταγγελίες χωρίς καμία συζήτηση στην δημοτική ομάδα προς τον πρόεδρο του Δ.Σ., για απουσίες δημοτικών συμβούλων προς την Περιφέρεια & άλλα πολλά. Δυστυχώς  όμως οι ευθύνες ανήκουν στον Δήμαρχο, καθώς η ανοχή που υπέδειξε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, κατέστη δυνατή, ώστε να επιφέρει «κρίση» στην ομάδα, δημιουργώντας ετερόκλητα σχήματα από κάποιους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η διασφάλιση του προσωπικού τους συμφέροντος.

Αυτό άλλωστε διαφαίνεται & από το παρελθόν τους, μιας & από το 1982 μοναδική του έννοια & ασχολία , ήταν το πώς uα αναρριχηθούν σε κυβερνητικά πόστα, πχ. Ως πρόεδροι αρχικά στο χωριό τους. Απέτυχαν όμως! Το 1986 ξαναδοκίμασαν  βάζοντας υποψηφιότητα σε χωριό της μητέρας τους, χωρίς & πάλι να έχουν καμία τύχη.

Έκτοτε, δοκιμάζοντας & ως υποψήφιοι Δήμαρχοι, λογικό ήταν στις τόσες φορές που δοκίμασαν, να έχουν & μια επιτυχία, λόγω κάποιων συγκυριών, που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.

Κατόπιν, ξανά-μανά υποψήφιοι Δήμαρχοι… Ξανά χασούρα!!! Να μετά & ο «Καλλικράτης».  Ξανά δήθεν για υποψήφιοι Δήμαρχοι, αλλά… μάταια.

Αρχίζουν τώρα να κάνουν επαφές ως συνεργάτες, δίνοντας το χέρι σε υποψήφιο Δήμαρχο, πηγαίνοντας & περιοδεία μαζί του. Μετά όμως από τρεις ημέρες, συνεργάτες & ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με άλλον υποψήφιο Δήμαρχο.

Ο στόχος επετεύχθη! «ΚΑΡΕΚΛΑ» αντιδημάρχου… Όλα καλά.

Στη συνέχεια, καμιά διαφοροποίηση. Ακόμη & σε θέματα που παλέψαμε ως παράταξη «Πύλη στο Μέλλον» (ως αντιπολίτευση τότε) & «Πρώτα ο Άνθρωπος»(ως δημοτική Αρχή σήμερα), κάποιοι απολάμβαναν τα έδρανα της εξουσίας, αδιαφορώντας για σοβαρά ζητήματα & φτάνοντας την ώρα της ψήφισης για την λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας, κάποιος κύριος βγήκε εκτός αιθούσης Δ.Σ. σαν «λαγός».

Όταν όμως ήρθε η στιγμή της αντικατάστασής του ως Αντιδήμαρχος, χωρίς καμιά δήλωση… «Ανεξάρτητος».

Την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι,  έως & σήμερα, έκαναν & κάνουν αγώνα κε Μαράβα, για να είστε σήμερα Δήμαρχος. Και αυτό το γνωρίζει όλη η κοινωνία του Δήμου Πύλης.

Οι επιλογές σας βέβαια, όσον αφορά τα άτομα που εσείς θέλετε δίπλα σας, είναι επιλογή σας, αναβαθμίζοντάς τα κιόλας!

Επιλογή είναι όμως & κάποιων, να σιχαίνονται  πραγματικά ανθρώπους, που το μόνο που τους νοιάζει, είναι η προσωπική τους αναρρίχηση σε θέσεις  του Δήμου.

Γι’ αυτούς λοιπόν τους λόγους, δεν μπορώ πλέον να αποτελώ μέλος της κυβερνητικής παράταξης του Δήμου Πύλης: «Πρώτα ο Άνθρωπος».

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από εδώ & την παρούσα ανακοίνωσή μου, την πλειοψηφία των συναδέλφων μου & αυτών της αντιπολίτευσης, για την έως τώρα συνεργασία μας .

Από τα καθήκοντα που απορρέουν από τη νέα μου θέση ως ανεξάρτητος δημ. Σύμβουλος,, θα είμαι πάντα Θετικός! Για ό,τι καλό για τον τόπο, αλλά Αρνητικός! Σε ό,τι θα βλάψει τον Δήμο & τους δημότες του».

Με τιμή

Βύρων Κατσίβελος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης