Τοπικά

Εξαιρετική εκδήλωση από τις γυναίκες στην Ελάτη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε   η  μουσικοχορευτική   Εκδήλωση με την συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου, του Συλλόγου Γυναικών Ελάτης, που έλαβε χώρα στο ειδυλλιακό τοπίο του αύλιου  χώρου  της Εκκλησίας του  Προφήτη Ηλία Ελάτης  το βράδυ του Σαββάτου 22  Ιουλίου με την παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν τον παραπάνω χώρο.

Χαιρετισμό έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και  ο πρώην βουλευτής  κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο  κόσμος είχε την τύχη να απολαύσει τα νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου Ελάτης, όπως  πίτες, τυρόπιτες, λαχανόπιτες, πλαστό  μπατζίνα, κεφτέδες.

Τα χορευτικά συνόδευαν οι μουσικοί Κολτσίδας  Γιώργος  (κλαρίνο), Αραπογιάννης Αλέξανδρος  (Ακορντεόν- πλήκτρα),  Ζήσης Περικλής (λαούτο), Γοργογέτας  Σωτήρης  (τραγούδι).

Τέλος όλοι χόρεψαν δημοτικούς χορούς γεμίζοντας τον χώρο της εκδήλωσης.

Παρευρέθηκαν   και τίμησαν με την παρουσία τους  Ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος  Μαράβας, ο πρώην βουλευτή κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος, ο Π. Σ. κ. Ντίνος  Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου κ. Στέφανος Καλαμαράς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Βασίλειος Χαμψάς, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος  Παλλαντζάς.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης