Τοπικά

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Απόστολου Αθ. Γιοντζή

Σχετικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας  «Πρωινός Λόγος » της 3ης Ιουνίου 2018  (σελ. 12,  Η επικαιρότητα προ εκατονταετίας του κ. Θύμιου Γρ. Λώλη)

 

Η δημοσιογραφική είδηση είναι ένα είδος επικοινωνίας μέσω γραπτού λόγου με το κοινό και ως εκ τούτου επιβάλλεται να είναι αληθινή , εξακριβωμένη , σφαιρική και πλήρης προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Οποιαδήποτε άλλη κατευθυντήρια γραμμή και οπτική γωνία, που ενέχει το στοιχείο του υποκειμενισμού , παραποιεί την αλήθεια και οδηγεί σε σύγχυση , αναστάτωση και παραπληροφόρηση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους νιώθω ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσω την αλήθεια συμπληρώνοντας τα εξής ουσιώδη στοιχεία:

Ο Απόστολος Γιοντζής , στον οποίο αφιερώνεται τούτο το δημοσίευμα , παντρεύτηκε την Ελένη Σιούλη και μαζί αξιώθηκαν να αποκτήσουν πέντε (5) παιδιά εκ των οποίων δύο γιους και τρείς θυγατέρες. Αξιώθηκε να δει τους γιούς του να σπουδάζουν και να σταδιοδρομούν  ως φιλόλογος-γυμνασιάρχης ο Κων/νος Γιοντζής και ως Γεωπόνος-Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης ο Αθανάσιος Γιοντζής.

Οι δε θυγατέρες ( Βασιλική, Ευθυμία, Μαργαρίτα ) παντρεύτηκαν και δημιούργησαν με τη σειρά τους δικές τους οικογένειες.

Βέβαια,  σήμερα, βρίσκονται εν ζωή μόνο τα δύο από τα πέντε παιδιά του , ο Κων/νος Γιοντζής και η Μαργαρίτα Μανίτσα.

Επίσης ως υπερήλικας πλέον ο Απόστολος Γιοντζής ευτύχησε να γνωρίσει πολλά εγγόνια, αγόρια και κορίτσια , τα περισσότερα εκ των οποίων σπούδασαν και σταδιοδρομούν στην πόλη μας στα Τρίκαλα.

Ένας από τους εγγονούς του Απόστολου Γιοντζή είναι και ο γράφων, ο Απόστολος Αθανασίου Γιοντζής , ο οποίος έχει την ειδικότητα του Manager Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, Νοσηλευτής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Νοσηλευτικής Σχολής Μ.Ε.  , Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ καθώς και κάτοχος Πτυχίων της Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας.

Ο Απόστολος Αθαν. Γιοντζής προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του ως στέλεχος στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων από τη θέση του Προϊστάμενου της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας.

Οι αγώνες του αείμνηστου Απόστολου Γιοντζή για την απελευθέρωση της Μακεδονίας καθώς και η μετέπειτα ζωή του ως υποδειγματικού οικογενειάρχη με ήθος και συνέπεια , θα αποτελεί έναν φωτεινό φάρο στη ζωή μου.

 

  Με τιμή                                                                                                                                                  

Απόστολος Αθανασίου Γιοντζής

Manager Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας,

ΠΕ  Νοσηλευτής, Προϊσταμενος

Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας

Γεν. Νοσοκομείου Τρικάλων

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης