Ροή Τοπικά

Θερμό επεισόδιο με δημοτικούς αστυνομικούς και σύλληψη Τρικαλινού

Θερμό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων το πρωί της Πέμπτης και σύλληψη οδηγού που αντέδρασε απέναντι σε δυο γυναίκες της δημοτικής αστυνομίας.

Ο οδηγός φέρεται να μην δεχόταν την κλήση που του βεβαίωναν οι αστυνομικίνες και να πέταξε και το μπλοκ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ειδοποιήθηκε η αστυνομία, συνελήφθη και περνάει αυτόφωρο!…

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Τρικκαίων αναφέρει:

«Ο Δήμος Τρικκαίων καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε εργαζόμενη στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Τρικκαίων το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου 2017 σε κεντρικό σημείο της πόλης των Τρικάλων.
Η άσκηση των καθηκόντων μιας εργαζόμενης εντάσσεται στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας, στη βάση της νομιμότητας και των υπαρχόντων κανονισμών και διατάξεων.
Είναι ανεπίτρεπτο και δεν τυγχάνει καμίας δικαιολογίας, το να χρησιμοποιείται οποιουδήποτε είδους βία απέναντι σε εργαζόμενη και μητέρα, αλλά και σε κάθε εργαζόμενο, που καθημερινώς μοχθούν για να υπηρετήσουν το δημόσιο και κοινό συμφέρον.
Ο Δήμος Τρικκαίων δηλώνει με επίταση και σε κάθε κατεύθυνση, ότι τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστέες στη συνείδηση κάθε τρικαλινού και τρικαλινής.
Επίσης, δηλώνει ότι θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και των πολιτών που σέβονται τον εργαζόμενο και τη νομιμότητα».

Επίσης “Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε συνάδελφος και δη γυναίκα της Δημοτικής Αστυνομίας, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/10/2017 σε κεντρικό σημείο της πόλης.

   Τέτοια φαινόμενα βίας σε εργαζόμενους και μάλιστα σε γυναίκες – μητέρες είναι επιεικώς απαράδεκτα Αυτά που δεν θέλουμε να κάνουν στις γυναίκες μας και στα παιδιά μας δεν τα κάνουμε στις γυναίκες και στα παιδιά άλλων.

   Η νομιμότητα είναι υποχρέωση όλων μας και οφείλουμε να την τηρούμε. Την τήρηση αυτής της νομιμότητα έχει ως έργο η Δημοτική Αστυνομία ώστε η καθημερινότητά μας να είναι καλύτερη.

   Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογος στηρίζει απερίφραστα τη συνάδελφο και θα παράσχει τη βοήθειά του σε οποιοδήποτε επίπεδο χρειαστεί ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης