Ροή Τοπικά

Μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στα Τρίκαλα (φωτό-video)

Πλέον των 1.000 ανθρώπων βροντοφώναξαν το βράδυ της Τετάρτης υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από το κέντρο της Ελλάδας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η κεντρική πλατεία των Τρικάλων και ο δρόμος μέχρι την κεντρική πεζογέφυρα κατακλύστηκε από κόσμο που έψελνε ρυθμικά το «Μακεδονία ξακουστή» και έδινε τον τόνο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Οι δυο Μητροπολίτες του Νομού, ο Τρίκκης & Σταγών Χρυσόστομος και ο Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος μίλησαν με λόγια συγκίνησης για τους αγώνες του έθνους και της Εκκλησίας, ενώ ο Τρίκκης Χρυσόστομος κάλεσε τον κόσμο αμέσως μετά σε Αγρυπνία!…

Ο Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος μίλησε για προδοσία και «μελάνι της αμαρτίας που υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών», προειδοποιώντας όσους κυβερνούν ότι η φωνή του λαού, που δεν ακούν, είναι οργή Θεού.

Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες σωματεία και φορείς της περιοχής, ήταν ο αντισυνταγματάρχης Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος στάθηκε σε ιστορικά στοιχεία και γεγονότα τα οποία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης