Τοπικά

Με τον Κυριάκο στην Κέρκυρα ο Σκρέκας

Ομιλητής στην αναπτυξιακή ημερίδα της ΝΔ ο βουλευτής της Ν.Δ..

Συγκεκριμένα ο Κώστας Σκρέκας, ως Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του κόμματος ήταν εκ των κεντρικών ομιλητών της ημερίδας «Ιόνιες Ημέρες Ανάπτυξης».

«Σήμερα στην Κέρκυρα εξελίσσεται ένα περιβαλλοντικό και οικονομικό έγκλημα με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα έγκλημα με τραγικές προεκτάσεις στον τουρισμό αλλά και στην υγιεινή και ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών» τόνισε ο Κώστας Σκρέκας στην ημερίδα που ομιλητής ήταν επίσης ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κ. Σκρέκας σημείωσε ότι: «η Κέρκυρα σήμερα, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου βουλιάζει από τα σκουπίδια με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα που ακύρωσε, με πανηγυρισμούς, την κατασκευή του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, που είχε σχεδιάσει  με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) η προηγούμενη κυβέρνηση.  Τώρα που οι κάτοικοι της Κέρκυρας πνίγονται από  τα βουνά σκουπιδιών και την αφόρητη δυσοσμία τους, τώρα καταλαβαίνουν τα αποτέλεσματα της κοροϊδίας του κ. Τσίπρα και αγανακτούν»

Ο τομεάρχης Ενέργειας της Ν.Δ. επισήμανε ότι «επειδή κάτι ανάλογο συμβαίνει σε εθνικό επίπεδο, γι’ αυτό ζητάμε να φύγει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γλιτώσει η Ελλάδα από τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο»

Ο Κ. Σκρέκας περιέγραψε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που θεμελιώνει τρόπους ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων όπως η διαλογή στην πηγή, η ανακύκλωση, η κοσμποστοποίηση και η παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων για την βαριά βιομηχανία.

Τέλος σημείωσε ότι το ζητούμενο για την Ελλάδα είναι η προσέλκυση Τουρισμού υψηλού επιπέδου και γι αυτό χρειάζονται καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες. Άρα χρειάζονται σοβαρές επενδύσεις που θα υποστηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες, όπως δρόμοι, λιμάνια, και αεροδρόμια με αξιοποίηση των χρημάτων του ΕΣΠΑ που σήμερα λιμνάζουν αναξιοποίητα, αλλά και του ιδιωτικών κεφαλαίων που σήμερα φεύγουν προς άλλους προορισμούς εξαιτίας της υπέρογκης φορολόγησης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης