Ροή Τοπικά

Ο Παπαστεργίου, το… 54%, οι μεταγραφές και οι μεγάλες προσδοκίες!

Οι στόχοι του δημάρχου Τρικκαίων ο οποίος πορεύεται χωρίς αντίπαλο (προς το παρόν) για τις εκλογές του 2019.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου παραμένει σήμερα ο δημοφιλέστερος δήμαρχος της Θεσσαλίας με 54% αποδοχή (σύμφωνα με δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν προ εβδομάδων). Στα 4 χρόνια της θητείας του έχει βάλει τις βάσεις για να λειτουργήσει ο Δήμος στα πρότυπα που θέλει. Να είναι πιο φιλικός για τον πολίτη, να συντονίζονται μεταξύ τους οι υπηρεσίες, να επιλύονται ζητήματα χωρίς να  χρειάζεται η παρέμβαση πολιτικών προσώπων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, να είναι ο Δήμος λειτουργικός και κυρίως οικονομικά βιώσιμος. Ένας Δήμος περισσότερο εξωστρεφής (εκεί ρίχνει το βάρος ο ίδιος προσωπικά).

Με δεδομένο ότι ο ίδιος ξεκαθάρισε πια ότι θα διεκδικήσει και δεύτερη θητεία (… εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και κελεύσματος από τη Ν.Δ.) ήδη ο Δημήτρης Παπαστεργίου βρίσκεται σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορούσαν να τον ενισχύσουν στην προσπάθειά του. Όπως ο ίδιος είπε στην εκδήλωση του συνδυασμού του προ ημερών «η βάση υπάρχει και θα υπάρξουν προσθήκες ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στη πόλη και να συμμετάσχουν στα κοινά». Λέγεται ότι ήδη έχει εξασφαλίσει σημαντικές μεταγραφές προσώπων που θα συζητηθούν.

Και πως θα πάει ο Παπαστεργίου στις εκλογές του 2019; Πέραν των όσων ήδη γνωρίζουμε και βιώνουμε θα δούμε τους επόμενους μήνες να ξεδιπλώνεται μπροστά μας ένα ευρύ πρόγραμμα αστικής ανάπλασης, που θα αλλάξει ριζικά το πρόσωπο της πόλης. Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η εκ βάθρων ανακατασκευή της κεντρικής πλατείας και της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (Κιτριλάκη), η ενοποίηση του κέντρου με την νέα λαϊκή αγορά, η διαμόρφωση περιπατητικής διαδρομής στις όχθες του Ληθαίου, η δημιουργία ολοκληρωμένου δικτύου ποδηλατοδρόμων (πιο ψηλά από το οδόστρωμα και όχι έτσι όπως λειτουργούν σήμερα) κ.α..

Οι προσδοκίες του ίδιου του δημάρχου και των συνεργατών του για το 2019 είναι μεγάλες και στόχος η… ευρεία νίκη, έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης