Τοπικά

Πρόγραμμα εκπαίδευσης Personal Training από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Η Σχολή Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training».

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τάσεις που κυριαρχούν σήμερα στο χώρο των γυμναστηρίων και της προσωπικής προπόνησης (personal training),  αποκτώντας γνώση για την χρήση εναλλακτικών  μορφών ή  τεχνικών άσκησης (cardio aerobic, διαλειμματική, λειτουργική, & κυκλική, προπόνηση), καθώς και στην χρήση νέων οργάνων γυμναστικής (ιμάντες αιώρησης, μπάλες, ελαστικές ταινίες, μπάρες, foam roller, ring, soft ball, equalizer,  κ.λπ.), κάνοντας τους πιο ανταγωνιστικούς σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική αγορά.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 11 Νοεμβρίου 2017 έως τις 21 Ιανουαρίου 2018 (διάρκεια 8 Σαββατοκύριακα, 3 μήνες περίπου). Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 80 ώρες και συνολικού φόρτου 170 ωρών (7 ECTS) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων. Όλα τα μαθήματα θα γίνουν σε ενοικιαζόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις στα Τρίκαλα.

Το χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η έμφαση που δίνεται στην πρακτική εφαρμογή. Για αυτό το λόγο στο πρόγραμμα διδάσκουν εκπαιδευτές με μεγάλη και αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία στα αντικείμενα του Fitness και του Personal Training.

Με τη περαίωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, η επιτυχής παρακολούθηση  των επιμέρους διδακτικών ενοτήτων οδηγεί στη λήψη «Βεβαίωσης Παρακολούθησης στο Personal Training» από τη Σχολή Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα (εγγραφή, προϋποθέσεις κ.λπ.) στην ιστοσελίδα της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας http://learning.uth.gr/?p=2210.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι ο Αθανάσιος Κουστέλιος, Καθηγητής Οργάνωσης-Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής,  Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Π.Θ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης