Τοπικά

Σπαραγμός στην παράταξη Μεριβάκη!!!

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι σχέσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης στο Δήμο Φαρκαδόνας. Αυτό διαφάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος που δημιούργησε νέες εντάσεις, όπως και ολιγόλεπτες διακοπές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά τις εξηγήσεις που ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Βαγγέλης Ζαφείρης σχετικά με το ΚΑΠΗ, τη σκυτάλη έλαβε η Ελένη Στεργίου – Μπότη, η οποία απευθυνόμενη στον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ηλία Καραμάνο, ζήτησε να ενημερωθεί με ποια αρμοδιότητα, αποφασίστηκε χωρίς να ενημερωθεί το Σώμα για την πλαστικοποίηση των γηπέδων σε σχολεία της έδρας του Δήμου και συγκεκριμένα στα σχολικά συγκροτήματα του ΕΠΑ.Λ. και του γυμνασίου και του γενικού λυκείου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Κώστας Κοκκινίδης, ζητώντας να ενημερωθεί για το ίδιο θέμα, όπως και τα ηλεκτρικά είδη που διατέθηκαν στους παιδικούς σταθμούς, ζητώντας να τον πληροφορήσουν για το ποιος είναι αρμόδιος για τα θέματα.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Η πρώην αντιδήμαρχος σε έντονο ύφος έστρεψε κατά μέτωπο Καραμάνου τα βέλη της, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει ο νυν αντιδήμαρχος κατά το παρελθόν για την ίδια.

Απευθυνόμενη στο δήμαρχο Φαρκαδόνας ανέτρεξε στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο, όταν ορίστηκε από τον ίδιο, χωρίς να ενημερωθεί αντιδήμαρχος. Τότε, όπως η ίδια ανέφερε, ενημερώθηκε διαβάζοντας σχετικό άρθρο που είχε κοινοποιήσει αργά το βράδυ και κατ’ αποκλειστικότητα το «ΚriniLive», μετά και την πληροφόρηση που έλαβε από τον κ. Καραμάνο.

Η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη τότε, όπως υποστήριξε, δημόσια στη συνεδρίαση, είχε επισκεφτεί το δήμαρχο στο γραφείο του, δηλώνοντας την δυσαρέσκειά της σχετικά με τον ορισμό και χωρίς να την ενημερώσει για τις προθέσεις του, να την ορίσει αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Τότε ο κ. Καραμάνος φέρεται να της είπε, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κα Στεργίου-Μπότη, «αν δεν σε αρέσει παραιτήσου ή αποχώρησε από την δημοτική ομάδα».

Απευθυνόμενη εκ νέου στο δήμαρχο τον ρώτησε ποιος κάνει κουμάντο στο Δήμο. «Ο Ηλίας κύριε δήμαρχε κάνει κουμάντο στο Δήμο;». Δεν έμεινε εκεί καθώς χρησιμοποίησε ακόμη βαρύτερες εκφράσεις κατά πρόσωπο αντιδημάρχου Παιδείας, οι οποίες δεν μπορούν να αποτυπωθούν για ευνόητους λόγους στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ωστόσο ακούγονται καθαρά μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας.

Την συγκεκριμένη στιγμή εξερράγη ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον κ. Μεριβάκη.

«Για δέστε που μας διοικεί, ο Κώστας ο Κοσμάς και ο Ηλίας Καραμάνος. Ο τελευταίος σε ψήφους ζητάει από την πρώτη σε ψήφους να φύγει από το συνδυασμό».

Υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή χωρίς να δίνονται εξηγήσεις.

krinitrikalon.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης