Ροή Τοπικά

Τι λέει ο δικηγόρος της 47χρονης Τρικαλινής που αγνοείται (video)

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες αναζήτησης της Βάιας Οικονόμου, από το Ρίζωμα Τρικάλων, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν εδώ και έξι μέρες, από το Κορδελιό όπου διέμενε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  η 47χρονη γυναίκα, καθηγήτρια στο επάγγελμα, το πρωί του Σαββάτου θα έβλεπε το παιδί της, όπως προβλέπει δικαστική απόφαση μιας και έχει χωρίσει με τον σύζυγό της. Εκκρεμεί παράλληλα ένα ακόμη Δικαστήριο το οποίο την έκανε να είναι ιδιαίτερα στρεσαρισμένη τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με μαρτυρίες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η οποία ασχολήθηκε ειδικά με το θέμα χθες τελευταία σημάδια ζωής έδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου και μετά εξαφανίστηκε. Το περίεργο είναι πως όλα τα προσωπικά της αντικείμενα (πορτοφόλι, τηλέφωνο, κλειδιά κλπ.) βρίσκονται στο σπίτι της.

Για την υπόθεση μίλησε και ο Τρικαλινός δικηγόρος Κώστας Αυγέρης, ο οποίος και είναι ο εντολέας της Βάιας Οικονόμου σ’ αυτή τη νέα της δικαστική περιπέτεια.

Οι προσπάθειες αναζήτησής της συνεχίζονται και όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να επικοινωνεί με τη “γραμμή ζωής, Silver Alert”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης