Ροή Τοπικά

Ω, τι κόσμος, στο Κίνημα Αλλαγής, στα Τρίκαλα (φωτό)

Εντυπωσιακή «εκκίνηση» για το Κίνημα Αλλαγής στα Τρίκαλα, με πλέον των 250 ανθρώπων σε πολιτική εκδήλωση χθες βράδυ.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  στην κατάμεστη αίθουσα του φρουρίου άνοιξε ο διάλογος για την αναγέννηση του  χώρου του ιστορικού κέντρου, το οποίο κάποτε κυριαρχούσε και στα Τρίκαλα.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο νεαρός εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης και το μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος Στέφανος Παραστατίδης. Τους δυο προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Τρικάλων, Γιώργος Μανώλης, ο οποίος προανήγγειλε κιόλας εκλογές τοπικών σε Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι Π. Χρηστίδης και Στ. Παραστατίδης άσκησαν διμέτωπη κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., στάθηκαν στην ανάγκη ενίσχυσης του χώρου με μια πρόταση «που έρχεται να δημιουργήσει μια νέα σχέση ανάμεσα στο πολίτη και την πολιτική. Άρα θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε απόψεις γιατί η χώρα άμεσα πρέπει να αλλάξει σελίδα».

Εντύπωση προκάλεσε δε η σκληρή κριτική του Π. Χρηστίδη στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή (2004-2009), στην οποία εν πολλοίς επέρριψε το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών για την οικονομική κρίση που ακολούθησε.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε το «όλον ΠΑΣΟΚ», αλλά και το «όλον ΠΟΤΑΜΙ», όπως οι πρώην βουλευτές Σούλα Μερεντίτη και Χρήστος Μαγκούφης, οι πρώην δήμαρχοι Χρήστος Λάππας και Γιώργος Σπαθής, οι πολιτευτές Κώστας Φαμίσης, Χρύσα Ντιντή, Γιώργος Ηλιάδης, Τάσος Κατσιάνης, Άρης Μερεντίτης, Ζαχαρούλας Γιαβρούτα-Λούδα, Παναγιώτης Πιλάτος, ο πρώην νομάρχης Στέφανος Πατραμάνης, δημοτικοί σύμβουλοι από όλο το Νομό κ.α..

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης